Aktywne Wpisy
szcz33pan +986
dziś podany był szybki Szacunek inflacyjny GUS:
13% r/r
0% m/m
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia zeszłego roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia i to samo zrobiłem dziś.
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
różnica cen za ostatnie 6~ miesięcy to 0%.
Cena Kebsa i dodatki- tak jest drogi, jest
13% r/r
0% m/m
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia zeszłego roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia i to samo zrobiłem dziś.
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
różnica cen za ostatnie 6~ miesięcy to 0%.
Cena Kebsa i dodatki- tak jest drogi, jest
WielkiNos +27
Pozdrowienia z siłowni.
#zametr #nieruchomosci #mieszkanie #gdansk
@MinscBoo @SpaceShifter @Cierniostwor @smallboobslover @zawodowi3c @dildo-vaggins
oczywiście wypłata będzie zawsze za wzrostem ceny za metr, mimo iż nie zarabiam najgorzej XD
Z tego pośpiechu m.in. Żabiankę i Jelitkowo na mapie nam wcięło.
Przy wyliczaniu mediany brane są pod uwagę również te nieruchomości, które nie zmieniły ceny (nie pokazywane w serwisie).
@zametr: Hmm, ale to się dalej nie klei bo o ile nie zapomniałem jeszcze matematyki, jeśli do obliczeń dorzuci się dodatkowe dane o wartości 0% (nieruchomości, które nie zmieniły ceny) to mediana powinna się zmienić w kierunku zera, a na mapie wzrosła. Poza tym skoro w serwisie nie pokazujecie ofert których cena się
@4833478: na grafice przedstawiamy zmianę mediany za m². Dla danych, które prezentujemy nie ma znaczenia, czy nieruchomość nie zmieniła ceny. Liczy się cena za m² wszystkich ofert teraz i sprzed
U mnie jest cała Wawa, dzielnice nie mają różnych kolorów co innego wrzucasz na Wykop niż masz na stronie?
@zametr: Dzięki. Może to jakiś patosprzedawca zmienia co chwila lokalizację w ogłoszeniu żeby zwiększyć zasięg...
@jusstt: Z tego co rozumiem te ładne obrazki na wykop to mapka przygotowana ręcznie, nie ma dokładnie takiej analizy na stronie.
tak, dokładnie o to mi chodziło, sprawdzałem mobilkę i to samo
https://www.youtube.com/watch?v=cm74e7WmZJU
Drugi w pytanie. Jak np ogłoszenie występuje na kilku strona u typu np otodom, morizon, domiporta etc i np różni się odrobinę bo różni pośrednicy to jaką cenę pokazujecie u siebie?