Wpis z mikrobloga

@memento_mori: Ta zabij castera jednego i od razu się adc zesra na różowo że mu farmę p-----------z xD

Btw. Te pedofile z jg to niech się wreszcie nauczą gankować 10 meczy pod rząd przegrałem na randomach o jg zawsze kończy z wynikiem deadów 12+ xD

Raz typ tak zgankował, że niedość że się w-----ł to jeszcze oddał buffy i doprowadził mnie do deada….

Ehhh nie ma to jak Lolek
  • Odpowiedz
@Dariel
@GajuPrzegryw: ostatnio wróciłem do gry na chwilę.

Miałem stasty chyba 2-2-17 jako alistar. Zainicjowałem tf 4 vs 5 bo nie doszacowalem tego że top laner nie zdąży dobiec. Oczywiście się w---------y. Zgadnij kto przegrał gierkę całemu teamowi pomimo dobrych statystyk?
  • Odpowiedz
@Dariel: wiadomix. Ja jestem niewinny. Zawsze. Nigdy nie intuje. Wszystko to wina adc i innych dookoła. Jak ktoś grał w high elo to jest nieomylny i generalnie jest bogiem tej gierki ( ͡º ͜ʖ͡º)

To konto kupione. Jakaś platyna. Gram w sumie od początku istnienia tej gierki coś 7-9 sezonu były challengery wbite. Coraz rzadziej gram w to g---o, więc skilla mam c-----y. Ale w
  • Odpowiedz
@GajuPrzegryw: zdarzają się takie sytuacje że nic nie możesz zrobić. Ale często jest tak że jednak możesz wiele zrobić lepiej.

Polecam jednak od czasu do czasu obejrzeć gameplay swojego wlasnego meczu. Może być nawet jakiś wygrany z Twoimi dobrymi statystykami. Kilka razy tak miałem że wydawało mi się że zagrałem niemalże perfekcyjnie, natomiast następczo jak oglądałem z odtworzenia to aż za głowę się łapałem ile błędów popełniłem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Niemamwiedzy no właśnie. To wina teamu, laga, myszki, klawiatury, riot, broken championa, braku balansu, slonca co mi akurat w ryj zaswiecilo mimo ze jest noc. Ja przecież gram lepiej niż progamerzy xD

@GajuPrzegryw nie, po prostu jesteś idealnym przykladem toksycznego gracza, który nigdy nie bedzie się rozwijal, bo uwaza, że gra bezbłędnie. Wszystkie porażki to wina teamu, zapominajac że lol to nie tylko skill postaci, ale również makro game. To
  • Odpowiedz