Jak tak patrzę po zdjęciach to podziwiam i szanuje. Naprawdę ladnie to teraz wygląda. Teraz już kaloryfer i parapet nie pasują do reszty tylko. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Shajo: ten #!$%@? jest po lewej stronie. Zajmuje zbyt dużo miejsca xD 2m szeroki na ponad 2 wysoki gł 50. Po lewej i prawej stronie łóżka zostało po 40cm ( ͡°͜ʖ͡°)
@Shajo: ja mam tradycyjne drzwi. Ale poziomowanie i pionowanie tej suki to też był nie lada wyczyn z 2h walczyłem. A na koniec ładnie #!$%@?łem ją do ściany na śruby. Jutro jak nie zapomnę to coś zrobię więcej
@zalogowany_jako: i wg nie wziolem pod uwagę że składając ją na ziemi to najwyższy punkt jest wyżej niż docelowy rozmiar (trójkąt i najwyższy punkt, pewnie wiesz o co chodzi) ale farta miałem bo 2 cm zapasu było uffff aż mi gorąco się robi jak sobie wspomnę
Jak kupujecie paxa z #ikea to przemyślcie rozmiar bo bydle straszne
After w komentarzu
#remontujzwykopem #budujzwykopem dzięki za porady przez ostatnie kilka miesięcy :*
#chwalesie
Jak tak patrzę po zdjęciach to podziwiam i szanuje. Naprawdę ladnie to teraz wygląda. Teraz już kaloryfer i parapet nie pasują do reszty tylko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@huggus: ja wiem, ale ta węższa jest znowu za wąska dla mnie xD
przydałoby się coś pośredniego jeszcze
jakościowo dużo lepiej niż meble modułowe agaty, więc będę to musiał jakoś przeboleć
jakie fornty wziales do paxa?
@Shajo głębokość mebla trochę mnie przeraża - 67centymetrów
Jest też Platsa która jest modułowa I możesz zrobić 40 albo 55cm, chyba można zrobić na nich przesuwne.
Komentarz usunięty przez autora