Wpis z mikrobloga

• 5
S 25 Olsztyn

Zgłoszenie 828ed17b5f181ce5 z dnia 2021-12-14 18:40:22

Imię: S
Miejscowość: Olsztyn

Kim jestem?
Ekstrawertyk, majsterkowicz, kociarz bez kota. Jeśli wierzyć testom na osobowość to ENFJ-A. Śpiewam, tańczę, krawaty wiąże, usuwam ciążę (tanio, już teraz, zobacz zdjęcia). Prywatnie grzybiarz, fan chińskich bajek, inżynier automatyki przemysłowej, początkujący kucharz. Kiedyś zbudowałem bota do gry Metin2 z Arduino, gorącego kleju, starych silniczków z padów do gier i pudełka zapałek. Ogromny optymista ze mnie, jestem człowiekiem honorowym i wyjątkowo twardym, wszystko można o mnie powiedzieć, ale wytrwałości mi nie brakuje. Podobno jestem strasznym chamem, ale twierdziły tak tylko laski, dla których byłem w sam raz na raz. Jeśli jeszcze raz ktoś mnie w ten sposób wykorzysta, to wyśle mu fakturę, poważnie. Jestem absolutnie samowystarczalny i zajebisty, odnajdę się zawsze i wszędzie i poradzę sobie w każdej sytuacji. Jestem abstynentem, ale #420 nie jest mi obce, w sumie to nie piję bo po prostu nie lubię. Ateista.

Wygląd
186/120, sylwetka bardziej krępa niż gruba, jak patrzę w dół to widzę bydlaka, nie wiem czy to zasługa jego wielkości czy niewielkich rozmiarów bebecha. Uroda podobno zagraniczna, mam ciemniejszą karnację i czarne gęste włosy. Na co dzień noszę okulary i krótką brodę.

Zainteresowania
Interesuje się ogólnie pojętym biznesem i elektroniką. Czas wolny lubię spędzać przy dobrym filmie czy serialu, dużo się uczę i lubię próbować nowych rzeczy. Interesuje się w sumie wszystkim, ciężko wymienić coś konkretnego, ale mam swoje zdanie na każdy temat.

Czego oczekuję?
Ciężko mi zaimponować, a już na pewno nie zrobisz tego dupą. Zaimponuj mi rozmową, a sprawie, że będziesz szczęśliwa. Sam poświęciłem wiele lat na zdobycie wykształcenia i fajnie jakbyś nie była po zawodówce. Imponują mi kobiety, które potrafią się same utrzymać, zdecydowanie nie jestem skąpcem, ale nie potrzebuje księżniczki na którą będę pracował.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Nie wyobrażam sobie, ja po prostu działam, z opinii znanych mirabelek wiem, że po dniu ze mną w brzuchu czują istny tajfun (nie wiem czy to zasługa moja czy mojej kuchni, ale to w sumie nie ważne).

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Jak najbardziej, jeszcze jak.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonyolsztyn #mirekszukamirabelki
  • 10
  • Odpowiedz
Pytanie do użytkowników wykop.pl
Czy istnieje chociaż jeden potwierdzony przypadek że mężczyzna (bo kobieta to wiadomo co sie dzieje pod postem XD) znalazł kogoś przez ten tag?

• Odpowiedz