Aktywne Wpisy
Jakie macie marzenia?
ewa-m +137
#urodziny #nocnazmiana
Dziś kończę 34 lata, niestety to moje pierwsze urodziny bez kochanej Mamy. Proszę życzcie mi znalezienia jak najszybciej fajnej pracy, dużo zdrowia dla mnie i kiciora ( ma podejrzenie raka) bym nigdy już nie martwiła się o finanse, wyszła do ludzi i może poznała kogoś fajnego.
Dziś kończę 34 lata, niestety to moje pierwsze urodziny bez kochanej Mamy. Proszę życzcie mi znalezienia jak najszybciej fajnej pracy, dużo zdrowia dla mnie i kiciora ( ma podejrzenie raka) bym nigdy już nie martwiła się o finanse, wyszła do ludzi i może poznała kogoś fajnego.
#bekazpisu #bekazprawakow
@dracul: zatrudnianie aktorów innych niż biali heteroseksualni mężczyźni to nie jest wciskanie poprawności politycznej
Jak można tego nie widzieć? Oscary uzależnione od "różnorodności rasowej"! Przecież jakby Harry Potter był ekranowany nie 20 lat temu tylko dzisiaj to Harrego by grał Azjata, Rona Afroamerykanin a Hermionę Indianka xD
Jak ktoś chce nakręcić film o Mieszku I to musi powciskać murzynów
A wiesz, ile było filmów, gdzie biali aktorzy odgrywali role czarnych?
Masz tutaj listę 100 takich produkcji: https://www.washingtonpost.com/posteverything/wp/2016/01/28/100-times-a-white-actor-played-someone-who-wasnt-white/
Szkoda, że wtedy nikt nie krzyczał, że to upadek kultury i zakłamywanie rzeczywistości.