Wpis z mikrobloga

ej, ale ogólnie nie narzekam, rzadko w mojej lokalizacji zdarzają się takie problemy, a jak już to trwa to krótko i nie trzeba dzwonić (bo się nie da dodzwonić xD) ale serio, dla mnie nie jest źle, mam światłowód i jestem im wręcz wdzięczny (tak wiem, że zgarnęli na to ogromną dotację).
  • Odpowiedz
@chrzanu180: a kiedys byly takie czasy ze wszystko bylo idealnie. Dzieki publicznemu ip mialem serwer csa w domu, to byly czasy gdy najwyzszy pakiet to 750/750kbps ( ͡° ͜ʖ ͡°) niemalze 100% dostepnosci przez lata mieli
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Ja czekam tylko do marca, jak mi się skończy umowa i idę do Orange'a na światłowód. Toya potrafi się u mnie randomowo wyłączyć. Kiedyś próbowali mi wmówić, że wychodzą ode mnie "dziwne pakiety" i dlatego router się wiesza... Oczywiście okazało się, że złącze na słupku było zaśniedziałe
A no i ostatnio zauważyłem, że netflix potrafi Mk się długo na początku wczytywać, jakby założyli jakiś lejek na ich serwery. Oczywiście, jak przełączę na
  • Odpowiedz
  • 0
@kotnaklawiaturze: nie, mówię o systematycznych problemach z netem, w tym takich które trwały po kilka godzin, dzień po dniu i próbach wmawiania mi, że to u mnie coś jest nie tak, kiedy wina ewidentnie była po ich stronie.
Z Orangem w starym mieszkaniu nie miałem praktycznie żadnych problemów przez 3 lata
  • Odpowiedz
  • 0
@Xing77: co trochę ktoś na tagu się pyta, czy ma neta. Wierzę, że w blokach jest lepiej, ale od kiedy mam w domu, to jest masakra. A, że jestem na home office, to bardzo doskwiera. Co do prądu, to sprawdź, kiedy były wrzucane te komentarze
  • Odpowiedz
@chrzanu180 toya to najgorszy ściek, nigdy nie miałem tak #!$%@? dostawcy neta, co chwila z czymś problemy albo neta zrywa. Pobieram sobie gierkę, nie dział trzeba otworzyć jakiś port na routerze, nie można się zalogować na router to dzwonię do supportu i pytam a chłop nie i #!$%@? i co nam zrobisz nasz router. Dodatkowo wciskają jakiś bezpieczny internet z którego można zrezygnować po iluś tam dniach triala a jak zapomnisz
  • Odpowiedz