Aktywne Wpisy
Itslilianka +17
Jadę oglądać moje wymarzone auto z czasów dzieciństwa. (。◕‿‿◕。) Na co zwracać uwagę? Nie mogę się doczekać aż usiądę za kółkiem #motoryzacja
DrCieplak +510
"Mąż zarabia 20 tys a ja 4 tys, dwa lata temu KUPILIŚMY dom". #p0lka
Poniżej przykładowy "high value man" według redpilla. Wedle szamanów z YouTube to mokre marzenie 20-letniej #plodnajulka .
Ile takich par widzicie na ulicy? 0? Być nie może. Ciekawe dlaczego?
Ale czy ty myślisz, że laski z daddy issues lecą na ulanych zakolaków ze słabą mordą czy na podstarzałych oskarków?
Chyba, że w grę wchodzą pieniądze i inne sugar daddy albo to ten słynny kolega zakolak 2/10 160cm co rucha modelki( ͡° ͜
@Waffenfarbe: to ja nim bede gdy bede mial 40 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrezesBankuSpermy: Mój ulubiony natural( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Waffenfarbe: Ma mniej więcej taką samą formę jak 25-letni Schwarzenegger sterydziarz na Mr. Olympia. A on deklaruje się naturalem i jest po 50-tce. Czy ktoś w to wierzy???
@Waffenfarbe: ᕦ(òóˇ)ᕤᕦ(òóˇ)ᕤᕦ(òóˇ)ᕤ
Mike O'Tren to natural( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty po prostu masz zła genetykę. Szkoda, że nie zaczął nigdy brać sterydów. Byłby Mr Olympia 20 lat pod rząd( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://muscleandbrawn.com/bodybuilders/mike-ohearn-steroids-or-natural/
Tutaj artykuł potwierdził status naturala. Z takimi argumentami nie można się kłócić.
@PrezesBankuSpermy: Bo wy to źle interpretujecie. To dotyczy mężczyzn, którzy zawsze byli atrakcyjni, dbają o siebie, w dodatku z wiekiem nabierają ogłady i jeszcze większej pewności siebie, obracają się w fajnym towarzystwie - tak, wtedy to zadziała. Jeśli ktoś nie jest atrakcyjny w punkcie wyjścia, to jest jak mnożenie przez zero, jaki on szczyt ma niby osiągnąć?
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast jeśli ktoś jest atrakcyjny w wieku 20 lat to najprawdopodobniej spadnie w wieku lat 40 z powodu zmarszczek, łysienia itd. Nikt nie jest atrakcyjniejszy jako 40-latek niż 20-latek
Jaki masz wzrost, mordę, wagę, bf%, linię włosów i czy coś trenujesz?
Ja nigdzie nie mówiłem, że się nie da. Jak się dobrze wygląda to się da. I to z łatwością. Nie da się jak: