Wpis z mikrobloga

@rasjanek20: W 2015 mało kto wiedział o krypto, teraz każdy normik który interesuje się inwestowaniem jest zapakowany. Kto ma kupować dalej jak każdy kto miał kupić już wszedł?

Down only
  • Odpowiedz
@mimp zainteresowanie jest niskie jak na walutę przyszłości. Nawet już nie mówię stricte o bitku, ale o krypto ogolem. Przecież to dopiero się dzieje i jest w powijakach nadal.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@rasjanek20: chlopie btc nie ma sensu to tylko spekuła.
Żeby pieniadz mial sens musi byc stabilny i oparty o jakas fizyczna wartość. Wyobrazasz sobie kupowac chleb za bitcoin jak wahania sa jak w wenezueli?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@rasjanek20: mhm czyli mamy fanatyka.
Ja sie interesowałem btc zanim to bylo modne i chodzil po 80zl, zalozenia byly fajne, fanatycy kupowali jedzenie czy wystawiali jako nagrode w konkursach, a skoncztlo jak widac jako kolejne wirtualne dobro do spekulacji i wymyslania sobie wartosci. Holduj dalej.
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert żaden fanatyk, po prostu po dziurki w nosie mam tak negatywnego nastawienia od tyłu lat a BTC i tak fakena pokazuje i tak. Też znalazłem BTC jak nikt nie znał, 2013 darkweb. Zresztą, szanuję zdanie i tyle. Ja uważam, że i tak krypto się z adoptuje do porządku dziennego, czy za 10 lat, czy za 30 to tak będzie. Nie mówię o bitcoinie ale ogolem o krypto, może cyfrowa, zdecentralizowana
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: ja się zainteresowałem, jak można było gram palenia za 2-3 BTC kupic w darknecie. Tylko w tamtych czasach było to dla mnie jakoś za skomplikowane i odpuściłem. Kolejna zmarnowana szansa. jakich wiele w życiu
  • Odpowiedz