Aktywne Wpisy
brainmixer +82
W sklepie mi te płytki się podobały, a tutaj... już sama nie wiem.... Pytałam się fachowca, ale on mówi, że tak ma być. W komentarzu więcej zdjęć. A co Wy myślicie Mirabelki i Mireczki? Jest ok?
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
kukold +1
Gdzie najlepiej szukać fachowca do zrobienia strony dla kliniki stomatologicznej? Chodzi o prosty system do rezerwacji wizyt z przypominaniem przez sms i całe zarządzanie do tego, hosting, adres, maile itp. Widziałem gotowe abonamenty ale drogo to wychodzi dla więcej niż jednego stomatologa. Ile coś takiego może kosztować? Nie chcę żeby mnie naciągnęli bo to raczej szybka robota. Mogę zapłacić do tysiąca jak będzie porządnie i ładnie wykonane.
#programowanie #pracait
#programowanie #pracait
Mieli uwalić Magicala, Magical okazał się niezniszczalny i zyskał w oczach wykopu pokonując ferrrariego nie wstając z obsranej kanapy, co jest fenomenem i każe zastanowić się, czy on faktycznie nie jest magical, czy po prostu jego oponenci to debile.
Kilka faktów:
- Nikola leży queen of the blik 100zł za m------n
- Cios to spermiarz, lata za Nikolką, ogólnie strasznie p-------y typ którego Truman gasi pstryknięciem palca
- Cały wywiad z Nikolą to był jeden wielki cringe i żenada. Główne zarzuty, że Goha ją tyrała xD A Daniel uwaga. WYZNACZYŁ MIESIĘCZNY BUDŻET KTÓRY JEST NA WYDATKI ZAMIAST ROZPIEPRZYĆ WSZYSTKIEGO. Rozumiecie to? Kazał oszczędzać, ciemiężyciel xD
- Nikola twierdzi, że od chlania pękł jej żołądek na u2 xD
- Ogólnie nie powiedzieli nic na Magicala, poza tym że był bardzo zazdrosny. Rozmowa była bardzo nerwowa, Nikola nerwowa, w końcu Amadeusz przejął inicjatywę i wygłosił monolog. Ogólnie sprawiali wrażenie obsranych przed Magicalem, że nie chcą go obrażać.
- już po tyradzie wymknęło się, zwłaszcza Ciosowi które aspiruje na nowego gacha Nikolo, że "grubas ją karmił parówkami z dżemem"
- żeby upokorzyć Magicala, zapraszają na jutrzejszy stream RAFONIXA, na co Nikola zareagowała ekstazą
- przecieki sprzed kilku dni, że Nikita ma im nakręcić fejm na z-----y projekt HELL COŚ TAM okazał się w 100% prawdziwy
- magical miał przecieki jak chcieli to z nim rozegrać, co prawdopodobnie okazało się prawdą (zgodność z DUBAJEM) W kuluarach mówi się, że to Wardęga pociąga za sznurki
- Boxdel dziś odciął się od całej sytuacji, zostawiając Ferrariego na lodzie z projektem
- Frajeri przez 1,5h nie potrafił odpalić streama
- Założeniem Ferarriego jest to, że teraz ubiorą, zrobią włosy i paznokcie Nikoli, odciągną ją od używek i zabiorą do Dubaju (żeby nasrał jej ktoś do ryja i inwestycja się zwróciła).
- Zaraz po oświadczeniu o życiu bez używek, wjeżdza eksluzywne drogie wino (Carlo Rossi), Amadeusz mimo deklaracji że pić nie będzie, pije
- Od samego początku na czacie wszyscy wyzywają Nikolę, co ewidentnie wyprowadza cwaniaczków z równowagi
- przychodzą jakieś szony, które robią jakieś rzeczy w pokoju, które Ferrari zakrywa ręką. Widzwie zgodnie stwierdzili, że odchodziło tam regularne ćpanie
- Żałosny stream kończy się oświadczeniem Ferrariego, że muszą kończyć, bo "szony kłamią"
- Magical powrócił po ich streamie na swój i od razu przejął widownie. Ewidentnie w dobrym humorze po wieściach z warszawskiego frontu, zapowiedział jutrzejszy casting na nową dziewczynę
- Wydawało się, że Daniel jest skazany na pożarcie, a ekipa Frajeriego się ośmieszyła, czym Magical zyskał na wykopie, który był ośrodkiem jego hejtu.
- jeżeli Nikola zrobi jeszcze karierę, to nie chcę żyć w takim świecie
- pierwszy raz świat wierzy Magicalowi, a nie oponentowi
- przypominam, że Nikola umawiała się na czworokąty na datezone i ma ustalony cennik
- MAJU MAJ
- Jeden z szonów od Frajeriego wrzucalł stories, że straszył ich, że je potnie (warszawska patologia nie jest wcale gorsza od toruńskiej jak się okazuje).
PS.
Nikola do utylizacji, a Cios to p---a
ERRATA 1:
- ekipa frajerska opowiada o złotej 44. Biedaki od Carlo Rossi siedzą w kawalarce w Cosmopolitanie na Twardej 4 xD
#danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
@owocliczi: bo zapewne bali się ze tucznik ujawni haki na Czaki które zniszczą cala narrację która budowali