Aktywne Wpisy
PoItergeist +227
yourgrandma +22
W ankiecie dotyczącej XXXIV edycji #wykopoweprzeboje wybraliście na kategorię przeboje folkowe. Podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (i tak nie posłuchacie...)
#muzyka #folk
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszej piosenki nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (i tak nie posłuchacie...)
#muzyka #folk
- Murzynki są dla Murzynów, białe kobiety są dla Murzynów, Azjatów, czasem nawet dla białych.
Nie widziałem tam pary Murzynka + biały, za to co raz Murzyn + biała
- na lesbijki to można popatrzeć, ale z gejusami to se dajmu (póki co) spokój. To samo tyczy się zoofilów - pewnie jeszcze nie pora, żeby ich pokazaywać.
Bohaterka lesbijka wyrasta na bohaterkę, indywidualistkę, niezależną wojowniczkę. Pederasta nawet lewakom kojarzy się ze zwykłą ciotą i jakoś nie wciskają ich jako wojowników.
- źli ludzie to przeważnie biali (czasem jakiegoś Murzyna mają, ale pewnie wplątał się biedaczysko przez przypadek)
- Murzyn - zawsze jest wzorowym ojcem, ma mądre przemyślenia filozoficzne (prawie jak Maciuś z Klanu)
- księdza można pokazać, nawet w niezbyt przychylnym świetle, można powiedzieć, że kościół to tylko ściany i dach, ale broń Panie Boże pokazać cokolwiek z rabinem, czy mułłą!!!
- najważniejszy dzień w roku to Snow Ball - z okazji zimy, broń Boże wspomniec o Bożym Narodzeniu!!!
- autobus może dachować od wrzucenia szkła do przewodu paliwowego
Ogólnie można popatrzeć, ale trochę wkurzające są nieścisłości w fabule - Amerykańce chyba są zbyt głupi, żeby takie "subtelności" dostrzec.
#netflix #bekazlewactwa #film
@7160: yyyy przecież główny bohater (biały) z serialiku którego screen wrzuciłeś miał babę murzynkę └[⚆ᴥ⚆]┘
@Wielki_Atraktor: jeszcze nie mówiąc o fakcie że to nie jest serial netflixa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wielki_Atraktor: no z twojego wpisu wygląda że za bardzo sprawdzane informacji cię nie obchodzi
Ej patrz znalazłem kolejny przykład zagłady białej rasy, nie wiem czy netflix nakręcił spidermana, ale tam widziałem i nie obchodzi mnie czy rzeczywistość pasuje do moich urojeń
@Monialka: a co to?
@Wielki_Atraktor: Doszedłem do sezonu 5 i Murzynki brak.
A jak wytłumaczysz, że juz dwa razy się tam pojawił tekst w stylu "Wyglądasz na lesbijkę" - mający wydźwięk neutralny, a założę się, że nie znajdę takiego tekstu "Wyglądasz na geja". COś tam na office zerknąłem i tam - owszem - takie teksty padają, ale mają być komiczne - ośmieszyć tę osobę.
Czyżby lewica nie była
Na netflixie masz też władcę pierścieni, może też uznasz że to lewacka propaganda?
Z tych trzech, dwa są wyprodukowane przez netflixa i akurat w nich nie ma praktycznie nic z tego co napisałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)