Wpis z mikrobloga

Po miesiącu użytkowania Netfliksa wiem:

- Murzynki są dla Murzynów, białe kobiety są dla Murzynów, Azjatów, czasem nawet dla białych.
Nie widziałem tam pary Murzynka + biały, za to co raz Murzyn + biała

- na lesbijki to można popatrzeć, ale z gejusami to se dajmu (póki co) spokój. To samo tyczy się zoofilów - pewnie jeszcze nie pora, żeby ich pokazaywać.
Bohaterka lesbijka wyrasta na bohaterkę, indywidualistkę, niezależną wojowniczkę. Pederasta nawet lewakom kojarzy się ze zwykłą ciotą i jakoś nie wciskają ich jako wojowników.

- źli ludzie to przeważnie biali (czasem jakiegoś Murzyna mają, ale pewnie wplątał się biedaczysko przez przypadek)

- Murzyn - zawsze jest wzorowym ojcem, ma mądre przemyślenia filozoficzne (prawie jak Maciuś z Klanu)

- księdza można pokazać, nawet w niezbyt przychylnym świetle, można powiedzieć, że kościół to tylko ściany i dach, ale broń Panie Boże pokazać cokolwiek z rabinem, czy mułłą!!!

- najważniejszy dzień w roku to Snow Ball - z okazji zimy, broń Boże wspomniec o Bożym Narodzeniu!!!

- autobus może dachować od wrzucenia szkła do przewodu paliwowego

Ogólnie można popatrzeć, ale trochę wkurzające są nieścisłości w fabule - Amerykańce chyba są zbyt głupi, żeby takie "subtelności" dostrzec.

#netflix #bekazlewactwa #film
Pobierz 7160 - Po miesiącu użytkowania Netfliksa wiem:

- Murzynki są dla Murzynów, białe k...
źródło: comment_1639420725pjDuFFQBwckSiEixovBOGD.jpg
  • 27
@suluf: specjalnie wpisałem walking dead netflix i wyskoczyło, że mają w ofercie. Kto to rzeczywiście wyprodukował to nie wiem, nie obchodzi mnie zbytnio.

@Wielki_Atraktor: no z twojego wpisu wygląda że za bardzo sprawdzane informacji cię nie obchodzi

Ej patrz znalazłem kolejny przykład zagłady białej rasy, nie wiem czy netflix nakręcił spidermana, ale tam widziałem i nie obchodzi mnie czy rzeczywistość pasuje do moich urojeń
Pobierz suluf - > @suluf: specjalnie wpisałem walking dead netflix i wyskoczyło, że mają w of...
źródło: comment_16394220904ESM1XELEpDjquCqi7tpcC.jpg
@suluf: typie ale o co ty się #!$%@?? OP napisał że miesiąc ogląda netflixa i nie widział pary murzynka+biały, więc mu uświadomiłem, ze w serialu który chyba ogląda na netflixie, bo wkleił z niego screena główny bohater ma babę murzynkę- więc coś z jego wywodem jest nie ten teges. Nic nie wspomniał o serialach produkcji netflixowej, tylko o tych które tam obejrzał. Widzę że czytanie ze zrozumieniem cię nie obchodzi.
, ze w serialu który chyba ogląda

@Wielki_Atraktor: Doszedłem do sezonu 5 i Murzynki brak.

A jak wytłumaczysz, że juz dwa razy się tam pojawił tekst w stylu "Wyglądasz na lesbijkę" - mający wydźwięk neutralny, a założę się, że nie znajdę takiego tekstu "Wyglądasz na geja". COś tam na office zerknąłem i tam - owszem - takie teksty padają, ale mają być komiczne - ośmieszyć tę osobę.

Czyżby lewica nie była
@7160: murzyni są przez Netflix traktowani po prostu jak niepełnosprawne dzieci: masz Michałku zabaweczkę, tak, tak, mądry jesteś, tak, wszyscy to wiemy
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@7160:

walking dead, stranger things no i squid game.

Z tych trzech, dwa są wyprodukowane przez netflixa i akurat w nich nie ma praktycznie nic z tego co napisałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)