Aktywne Wpisy

ksos +12
Kupilem ostatnio Tesle M3 Long Range RWD. Najlepszy samchod jaki mialem (moj pierwszy EV) - ma nieziemskiego buta, laduje sie w domu praktycznie za darmo (6 pensow za kWh)siec superchargerow w UK jest idealna, ma autopilota, mega glosniki, tech, podgrzewane i klimatyzowane fotele, chyba najlepszy i nielagujacy entertaiment itp. Skad w Polsce taki hejt na elektryki? Patrzac po komentarze w necie to jest EV sa postrzegane jak jakies zlo i spisek zydow

wujek_mikazjusz +10

Jednakże moja pewność siebie zaczęła się kruszyć wraz z kolejnymi odmowami ze strony damskiej, na oferowane przeze mnie bliższe relacje, kiedy zdałem sobie sprawę że jestem dla nich zwykłym pajacem do rozśmieszania ewentualnie emocjonalnym tamponem moja pewność siebie prysła, a sam doznałem sporej depresji na pewien czas.
Teraz po całkowitym przełknięciu czarnej tabletki lepiej mi się funkcjonuje, a objawy depresji odpuściły znacznie na cześć chęci na samorozwój, już nie czuje tej strasznej winny tego, że kobiety mnie nie chca, co sprawia, że jestem gotowy na korzystanie z życia w inny sposób.
#blackpill #przegryw #p0lka
źródło: comment_1639381046TrfxJ9L2FfeNiT8EfP6Ehd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Geralt678: Moze zrobisz wpis o tym abys wyrzucil to z siebie?