Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak w moich wczesnych latach 20 byłem śmiały do dziewczyn i generalnie w towarzystwie czułem się pewny siebie.
Jednakże moja pewność siebie zaczęła się kruszyć wraz z kolejnymi odmowami ze strony damskiej, na oferowane przeze mnie bliższe relacje, kiedy zdałem sobie sprawę że jestem dla nich zwykłym pajacem do rozśmieszania ewentualnie emocjonalnym tamponem moja pewność siebie prysła, a sam doznałem sporej depresji na pewien czas.
Teraz po całkowitym przełknięciu czarnej tabletki lepiej mi się funkcjonuje, a objawy depresji odpuściły znacznie na cześć chęci na samorozwój, już nie czuje tej strasznej winny tego, że kobiety mnie nie chca, co sprawia, że jestem gotowy na korzystanie z życia w inny sposób.
#blackpill #przegryw #p0lka
ZedMistrzCieni - Pamiętam jak w moich wczesnych latach 20 byłem śmiały do dziewczyn i...

źródło: comment_1639381046TrfxJ9L2FfeNiT8EfP6Ehd.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zed_Mistrz_Cieni miałem to samo o ile kobiety mnie lubiły i lubiły spędzać ze mną czas bo hehe te śmieszny co ma w------e na wszystko tak oprócz tego pojawiało się też momenty szczerości typu nagle jakiś toksyczny tekst o zakolach czy coś który był w ogóle nie potrzebny bo trzeba było się popisać i ośmieszyć kogoś przy chadzie.
  • Odpowiedz