Wpis z mikrobloga

Nie ogarnąłem jeszcze kwestii Pereza. Ściągnęli go dlatego, że wycisnął z auta wszystkie soki, przy tej historycznej obronie, przez co i tak by nie ukończył wyścigu, czy był jakiś inny powód? Checo pokazał meksykańskie cojones i jest podręcznikowym przykładem skrzydłowego :)
#f1
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Huckush: reb bull to zespół jednego kierowcy i jeśli o to chodzi to jedyną dobrą decyzje podjęli zdejmując Checo. Natomiast jeśli kierowca walczy na torze jak lew, a później jest zadowolony że zdjęli go przed końcem wyścigu i Max wygrał to znaczy że to c--j nie kierowca. Powinien chcieć ukończyć każdy wyścig na najwyższym możliwym miejscu, powinien być niezadowolony że zdjęli go mimo że bolid jeszcze jechał. Następnym razem niech
  • Odpowiedz
@dzakubmwo: Jako partner zespołowy wykonał świetną robotę broniąc się przed Hamiltonem ale mówiąc po wyścigu że ostatnie czego chcieli to żeby bolid stanął na torze i przeszkodził Maksowi to porażka. Ostatnie czego powinien chcieć sportowiec kierowca wyścigowy to nieukończenie wyścigu. Ale sługus nie patrzy na siebie tylko dobro swojego pana.
  • Odpowiedz
@dzakubmwo: dwóch słów się nauczyłeś na pamięć i powtarzasz jak mantrę. Następnym razem przyjdź jak nauczysz się jeszcze czytać i myśleć a najlepiej nie przychodź wcale
  • Odpowiedz
@bArrek: Ojojo Checo pomaga dla Maxa wygrać mistrzostwo to płacz i pisanie że nie jest sportowcem, a jak bottas przez 5 lat jest nazywany wingmanem to już wszystko pięknie i ładnie co ? Twoje wcześniejsze wypowiedzi jeśli chodzi o składnie na poziomie 10 latka, a na poziomie logicznym na zerowym. Nie kompromituj się i nie zgrywaj znawcy bo słabo ci to wychodzi
  • Odpowiedz
@dzakubmwo: pomógł mu walcząc na torze i zrobił zajebistą robotę, natomiast bycia zadowolonym że go wycofali z wyścigu żeby przez przypadek nie zaszkodzić Verstappenowi można nazwać tylko skundleniem. I jeśli ja mam składnie na poziomie 10 latka to Ty czytanie ze zrozumieniem na poziomie niemowlaka.
  • Odpowiedz
@bArrek: A no tak czyli miał s-----ć silnik i zrobić SC do end lapa, brawo ty xD Serio wam już naprawdę mózg odebrało do końca, tutaj nie ma miejsca na przypadkowe błędy który mogły by spowodować utracenie tytułu, ale czego się spodziać po kimś kto pisze "Verstappeniarze"
  • Odpowiedz
@dzakubmwo: nie było wiadome czy silnik padnie. Jeśli jest możliwość ukończyć wyścig to ambicja sportowca nie pozwala cieszyć się z taktycznego wycofania dla korzyści kogoś innego. Z perspektywy rb to było jedyne słuszne rozwiązanie, ale Perez na pewno nie powinien być z tego zadowolony.
  • Odpowiedz
nie było wiadome czy silnik padnie

@bArrek: Rozumiem że masz dostęp do dokumentacji RB i masz wiedze na temat zachowania się silnika xD ? Skończ już z tą ambicją sportowca bo to jest śmieszne co piszesz. Byłeś kiedyś w życiu na jakiś zawodach i miałeś bratobójczą walkę ? obstawiam że nie, i nie masz pojęcia że warto wtedy odpuścić i dać wygraną koledze który ma większe szanse być dalej w
  • Odpowiedz
@bArrek: Ok czyli standardowa dyskusja z osobą, która próbuje zgrywać eksperta a zapytana o szczegółowe informacje nie odnosi się do szczegółów tylko do jakiegoś ogółu który nic nie znaczy. Próbujesz posługiwać się jakaś ogromną wiedzą empiryczną na temat strategii czy możliwości silnika, a finalnie odnosisz się jedynie do jakiej ambicji bo innej tezy nie jesteś w stanie podnieść o które cię pytałem. Skończ się ośmieszać z każdą wypowiedzią
  • Odpowiedz
@dzakubmwo: próbujesz brzmieć mądrze ale brzmisz jedynie śmiesznie żeby nie powiedzieć żałośnie. Odnosiłem się tylko do słów Pereza, reszta to Twoja fantazja. Od samego początku nie dyskutujesz ze mną tylko sam ze sobą wmawiając rzeczy których nie mówiłem.
  • Odpowiedz