Wpis z mikrobloga

Jakby mi jakiś bardziej obeznany Mirek wytłumaczył, o co chodzi temu STS, że "nie można kombinować" to byłbym wdzięczny. Ja to raczej rzadko/okazyjnie tam coś próbuje i zawsze się udawało coś skleić. Jednak tym razem to mnie coś trafi, nie mogę zamknąć kuponu, bo zawsze coś im nie pasuje.
#f1
Huckush - Jakby mi jakiś bardziej obeznany Mirek wytłumaczył, o co chodzi temu STS, ż...

źródło: comment_1639264854Tx5kEUxK1oG8R78vjUjMCm.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@flacodin: nie rozumiem tego, że poświęcając chwilę czasu na sklejenie kuponu, z ulgą myślisz że to już koniec, więc klikasz "obstaw", a STS mówi że chyba sobie kpisz, postaraj się bardziej i jedziemy od początku xD
  • Odpowiedz
@wesoly_kojot: zrobiłem zakłady tylko w jednej kategorii za Twoją radą > H2H i zatwierdziło kupon. Wolałbym pomieszać ale jak się nie da to nie i chu. Kombinacja na tyle abstrakcyjna że wiem, że to nie wejdzie, ale przynajmniej wyczyściłem depozyt na koniec sezonu i będę spokojniejszy do następnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wesoly_kojot: Nie jestem żadnym reklamodawcą czy hostessą, ale polecam Noblebet, IMO najlepszy polski bukmacher, sporo bonusów i wysokie kursy, chyba jedyna wada to czas oczekiwania na wyższe przelewy, powyżej 3k to 2 dni czekam
  • Odpowiedz