Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Gdzie i w jaki sposób umawiać się z fajnymi dziewczynami na przytulanie?

Mam 30 lat, ciekawe zainteresowania i wygląd w okolicach 5 lub 6/10. Mieszkam w Katowicach. W obecnej sytuacji nie mam co liczyć na #s--s ze względnie atrakcyjnymi dziewczynami (korzystanie z usług prostytutek całkowicie odpada), nie mam też większych szans ani nerwów na współczesne #zwiazki. Brakuje mi za to czułości i bliskości - chciałbym poznać możliwie ładną i inteligentną dziewczynę w przedziale 18-35, z którą mógłbym poznać się lepiej przy kawie, a nastepnie umówić się w mieszkaniu, ugotować razem domową kolację, a następnie spędzić kilka godzin na głębokiej rozmowie i tuleniu, głaskaniu, masowaniu i obejmowaniu przy dobrej muzyce i w blasku świec. Takie coś by mi wystarczyło, jakoś poradziłbym sobie z niemożnością seksualnej eskalacji. Bez seksu, bez zobowiązań, bez oczekiwania wyłączności, bez presji.

Jak zaaranżować taką znajomość/znajomości, by usatysfakcjonować obie strony? Mile widziane sugestie od dziewczyn i facetów, którzy próbowali takiego układu.

#zwiazki #pytanie #rozowepaski #randki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61b3620b1a841e000b7da77e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie mam też większych szans ani nerwów na współczesne #zwiazki

poznać się lepiej przy kawie, a nastepnie umówić się w mieszkaniu, ugotować razem domową kolację, a następnie spędzić kilka godzin na głębokiej rozmowie i tuleniu, głaskaniu, masowaniu i obejmowaniu przy dobrej muzyce i w blasku świec

@AnonimoweMirkoWyznania: opisales wlasnie zwiazek xD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: trudno mi sobie wyobrazić, aby jakakolwiek dziewczyna zgodziła się na taki układ inaczej niż za pieniądze. Umawianie się z prawie nieznanym facetem (piszesz tylko o wcześniejszej kawie) na wielogodzinne macanie i przytulanie brzmi creepowato
  • Odpowiedz
PrzyczajonyNarrator: @Grzibb: Związek oznacza najczęściej aktywność (około)seksualną + wyłączność, a na to jako 5/10 w 2021 roku nie liczę.

@De_Fault: @starsi_panowie: Co za czasy... ONSy na pierwszym spotkaniu z tinderowymi badboyami nie są creepy, dziwne praktyki seksualne nie są creepy, układy sponsorowane i p---------a nie są creepy, OnlyFans też nie, ale naturalna potrzeba rozmowy, bliskości i aseksualnego przytulenia się po wcześniejszym poznaniu na neutralnym gruncie
AnonimoweMirkoWyznania - PrzyczajonyNarrator: @Grzibb: Związek oznacza najczęściej ak...

źródło: comment_16391668405A5t0nUVJAkZOUlglcCZlF.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Co za czasy... ONSy na pierwszym spotkaniu z tinderowymi badboyami nie są creepy

@AnonimoweMirkoWyznania: dla mnie są, jak najbardziej. Tak jak pozostałe aktywności, które wymieniłeś.
Nie chcę się wypowiadać za ogół kobiet, ale dla wielu przytulanie i bliskość zarezerwowane są dla faceta, z którym są w związku lub bliskiej relacji. Z twojego opisu wynika, że byłaby taką panią do towarzystwa, tylko bez seksu
  • Odpowiedz
CynicznaDziewczyna: Takie czynności (przytulanie oto) są zarezerwowane dla osoby z którą jesteś w związku. Z obcą osobą do której nic nie czujesz to czynność czysto mechaniczna która nic nie daje, w sumie to nawet cringe jak cholera. Już chyba lepiej zrobić sobie wałek z kołdry.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz