@johnny_tsunami K---a ja też kupiłem Wiedźmaka bo na promce na steamie była złota edycja roku za grosze - kuuuurła paaanie to jest gierka. Wątki poboczne nawet ciekawsze niż główny wątek. Staram się robić wszystko, eksplorować wszystkie pytajniki, zbierać wszystkie zadania z tablicy ogłoszeń.
Panie rób jak możesz od razu kompletną zbroję i oręż cechu gryfa - spokojnie Ci wystarczy na dużo lvli wzwyż. Sam mam 15 lvl ale spokojnie robie zadania
@KromkaMistrz: długa to gierka? chodzi mi o główny wątek bez pobocznych zadań
@johnny_tsunami: nie pomijaj misji pobocznych, są bardzo dobre. Też gram pierwszy raz, zacząłem równo miesiąc temu. Póki co mam 61 godzin i powoli kończę Skellige. Myślę że w 100 h się wyrobie a pytajniki odkrywam prawie tylko wtedy jak mi się trafi po drodze.
@Bogactwo_czesc_glowna: absolutnie nie, miałem trochę ostatnio problemów z temp na cpu i z racji tego, że gram na uber wolałem przypilnować ( ͡º͜ʖ͡º) proc mi się gotował dosłownie 95 stopni xd
@johnny_tsunami: Daj znać jak po setnej misji "znajdź ... używając wiedźmińskich zmysłów" ci się znudzi :D Całkiem spoko gra ale niestety widać, że na siłę wydłużali gameplay robiąc przedługie misje na jedno kopyto.
ps. Opanuj unik + kontratak i możesz olać jakieś eliksiry itd., rozwalasz wszystkich
nigdy nie grałem w taki gatunek
#gry #wiedzmin3
źródło: comment_1639154880EiDgVt2FUkqlg6eNcNhibX.jpg
PobierzPanie rób jak możesz od razu kompletną zbroję i oręż cechu gryfa - spokojnie Ci wystarczy na dużo lvli wzwyż. Sam mam 15 lvl ale spokojnie robie zadania
Mimo że Wiedźmin 3 mi się podoba, to Skyrim lepszy.
@johnny_tsunami: nie pomijaj misji pobocznych, są bardzo dobre. Też gram pierwszy raz, zacząłem równo miesiąc temu. Póki co mam 61 godzin i powoli kończę Skellige. Myślę że w 100 h się wyrobie a pytajniki odkrywam prawie tylko wtedy jak mi się trafi po drodze.
ps. Opanuj unik + kontratak i możesz olać jakieś eliksiry itd., rozwalasz wszystkich