Mam pytanie do użytkowników #ps4 na temat #gry Mortal Shell z #psplus . To gra soulso podobna, że trudna i dużo się ginie czy taka bardziej lajtowa? Pytam, bo kiedyś pobrałem Surge, która była Soulsami w przyszłosci a nie wiedziałem i mało pada nie rozwaliłem.
Ja mam proste rozwiązanie. Gram tylko na PC i do każdej gry mam trainer'a. Nie wyobrażam sobie grać bez włączonej nieśmiertelności, nieskończonej amunicji, surowców, pieniędzy, niezniszczalnej broni, zbroi, pojazdów. Po prostu, aby grać muszę zawsze wygrywać, inaczej nie chce mi się w ogóle grać.
@AdultEducation2: Jest trudna, zwłaszcza na początku. Jak opanujemy mechaniki i ulepszymy broń to staje się znacznie prostsza. Poza tym w świecie gry jest sporo przeciwników, bardzo często walczymy z dwoma/trzema naraz. Za to bossowie byli dla mnie zaskakująco prości, wszystkich pokonałem za pierwszym razem (za wyjątkiem opcjonalnego bossa w prologu).
Kawa, kawa, kawa! Muszę wypić najpierw KAWĘ bo inaczej NIE DAM RADY FUNKCJONOWAĆ!!! Czy was też wnerwiają tacy biurowi kawosze jak z koziej dupy trąba? #pracbaza #kawa #pytanie
Ja mam proste rozwiązanie.
Gram tylko na PC i do każdej gry mam trainer'a.
Nie wyobrażam sobie grać bez włączonej nieśmiertelności, nieskończonej amunicji, surowców, pieniędzy, niezniszczalnej broni, zbroi, pojazdów.
Po prostu, aby grać muszę zawsze wygrywać, inaczej nie chce mi się w ogóle grać.
Ps. Gram w wiele gier ale tylko w single player.
Żart oczywiście, chodzi o to żeby się dobrze bawić.
Na szczęście nie dotykasz multi.