Jak co roku widać po której stronie granicy jest prawdziwa cywilizacja śmierci ( ͡°ʖ̯͡°) A to screen ze środka dnia, wieczorem to dopiero będzie czerwono. #airly #smog #zanieczyszczeniepowietrza #ekologia #zalesie #polska
@FrasierCrane: Nie podniecaj się tymi sensorami tak ,u nas #!$%@? a u Niemca czy czecha zero xdd A jak wyjdziesz wieczór w augsburgu to śmierdzi jak nie wiem a na sensorach zajebiscie xdd
@#!$%@?: to może poczytaj wyniki tych sensorów i jakie parametry są szczególnie szkodliwe? Bo to że śmierdzi to nie znaczy, że np. najgorszy PM2,5 jest przekroczony, a u nas #!$%@? regularnie ponad skalę. A sensorów jest mniej (ja tam je widzę u Niemca czy Czecha) bi zwyczajnie nie jest to u nich tak dużą skala problemu. Zresztą widać nawet na tej mapie, że dawne NRD ma większy problem niż RFN. Ciekawe dlaczego,
A to screen ze środka dnia, wieczorem to dopiero będzie czerwono.
#airly #smog #zanieczyszczeniepowietrza #ekologia #zalesie #polska
Widać strefę wpływów zssr
@szczesc_borze: tak, dlatego podpisałem smog
A sensorów jest mniej (ja tam je widzę u Niemca czy Czecha) bi zwyczajnie nie jest to u nich tak dużą skala problemu.
Zresztą widać nawet na tej mapie, że dawne NRD ma większy problem niż RFN. Ciekawe dlaczego,