Aktywne Wpisy
OldTimer11 +56
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
#p0lka
@zbyszek93: dokładnie tak samo jak poradziły sobie wtedy, gdy rozmnażało 30% facetów i 70% kobiet.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zly_CzlowiekXD: A najgorsze, że potem rodzą synów...
A co to niby wnosi do tematu? Nikt się nie pytał o punkt widzenia ewolucji.
@zbyszek93: Wykop moment. Fakt, że kobiety były #!$%@?
To może pójdźmy na rękę że nie stosujemy przemocy i każdy może wszystko?
Jakieś bonusy dla kobiet, wtedy na pewno będzie po równo wynalazków etc...
Oh wait...
@KondProsty: Masz rację, po co analizować przyczyny. Baby som po prostu gupie, hehe.
100-200 lat temu mówisz. Czyli np. tak 50 lat temu już patriarchatu nie było? Wiesz w ogóle jak świat wtedy wyglądał?
@PoteznyMajkel:
1. Potrzebne źródło.
2. Ile kobiet wtedy zdobywało edukację w takim razie? 0,01%? 0,001%?
Wiem jak wyglądał i pewnie mówisz mi o USA w latach 50, gdzie w Polsce było trochę inaczej i to raczej kobiety bardziej chciały i to jeszcze nie tak dawno taki model społeczny. W Polsce mało kto mógł sobie na to pozwolić. A zniszczenie "patriarchatu" nastąpiło z nadaniem praw wyborczych, praw do pracy i praw do edukacji.
1-2 punkt jak potrzebujesz źródeł do takich rzeczy należy wrócić się na biologię w
@PoteznyMajkel: Śmieszny jest ten patriarchat w cudzysłowie. Mogę się zgodzić, że te wydarzenia były