Wpis z mikrobloga

Cześć. Mam telefony do wymiany w #play. Operator dał mi kilka modeli do wyboru. Może jesteście w stanie polecić któryś? #telefony #smartfon #zakupy

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A03s

Xiaomi Redmi 10

Xiaomi Redmi note 10 5G

Motorola G50

Motorola G60s

Oppo A15s
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m4rin3spl: do wymiany czy do wziecia w abo, bo jak to drugie to uciekaj.

Samsungi w tej cenie to bedzie dramat bo sporo placisz za znaczek.

Xiaomi - jako naczelny hejter nie biore nawet pod
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@m4rin3spl: ogólnie to polecam przeliczenie sobie ile wyjdzie na telefon z allegro (nawet na raty 0%) i ofertę na kartę za 25 dni z złotych na miesiąc.
  • Odpowiedz
@Eskim0s: nie, uzywalem telefonow xiaomi przez 6 ostatnich lat, poczawszy od mi4 i byly to w wiekszosci wypadkow flagowce.
Plus pakowalem do nich miuipolska, zeby pozbyc sie zbugowanego globala.

Miesiac temu kupilem samsunga i w koncu pozbylem sie problemow i widze jak w normalny sposob moze dzialac android.

Nie mam problemow z powiadomieniami, z dostepem do lokalizacjo, zabite appki sa zabite, te ktorych nie zezwalam ubijac dzialaja w tle. Maile dostaje 10sek od wyslania, a nie jak sobie telefon przypomni o synchro z gmailem, o messengerze nawet pisal nie bede. Drenaz po kazdym update ktory wymagal albo reinstallu, albo czyszczenia, analizy softem firm trzecich co mi zjada baterie
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: Jestem posiadaczem Mi9 i Mi10T Pro, nie rootowałem ich, mam ogrom gier i aplikacji, zero jakichś zacinek czy problemów.
Były jedynie przez chwile po dużej aktualizacji.
Oba są flagowcami.
Miałem też w ręku Redmi Note 8, 8 pro, Mi Mix 3 i też żadnych problemów.
  • Odpowiedz