Wpis z mikrobloga

panika wywołana przez media pustoszy umysły ludzkie.

@rad_kop:
wskaźnik hipokryzji #!$%@? przez sufit... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ile typ się nagadał że trzeba się szczepić żeby chronić babcię, jaki to on odpowiedzialny, jak to nie powinno się przychodzić do roboty jak się ma jakiekolwiek przeziębienie...

a sam #!$%@? z objawami poszedł na szczepienie!!!

a potem opowiadał nam historię jak to dobrze że wziął trzecią dawkę bo teraz
tylko nie kojarz od razu zwykłych ludzi którzy się szczepią z debilami, tacy byli zawsze tylko teraz lepiej ich widać

@msichal: jestem od tego bardzo daleki, uważam że ludzie powyżej 50 roku życia powinni się zaszczepić,
poniżej 50 roku, nie ma to znaczenia

od początku piszę zaszczepić najstarszych i można skończyć ten cyrk! ale widać rządy mają inny plan... a niektórym ludziom już #!$%@?ło od propagandy 24/7 gościa z pracy pokazuje
@szyderczy_szczur: Jestem po 2 dawkach i straciłem zaufanie do rządu i medyków. Szczepionka miała chronić i zapobiec rozprzestrzenianiu się wirusa. Fakty są takie, że **uja dają te szczepienia, bo osoby z mojego otoczenia, które również się zaszczepiły przechodzą to ponownie z podobnymi objawami.
Wniosek mój jest taki, że trzeba nauczyć się z tym żyć jak z każdą inną grypą ¯\_(ツ)_/¯

Dobrze, że po szczenieniu nie miałem żadnych efektów ubocznych/ złego samopoczucia.