Żeby taki zwykły kiep, bezrobotny przegryw miał plecy u moderacji? O wszystkich można dodawać znaleziska tylko nie o Nowaku... Co on jest redaktorem naczelnym? Czaicie? Jakiś obdartus zapuszczony wydaje polecenia moderacji XDDDDDDDDDDDDD #kononowicz #atakujemnie #patostreamy
@COVID-21: zgłaszałem wielokrotnie zdjęcia olgierdano i wprzeciwieństwie do nowaka nigdy nie spadają. Pisałem nawet maila do redakcji, z zażaleniem w tej sprawie. I nie chodziło mi o olgierdana, ale o to, że dzisiaj wrzucają bezkarnie jego mordę, a jutro może to być moja. Ale w #!$%@? mieli tego mojego maila.
@COVID-21 u mniej już nie działa przycisk "zgłoś" na tym tagu, bo zgłosiłem peciarnie. O dziwo, inne wpisy zgłaszać mogę ¯_(ツ)_/¯ i oni chcą walczyć z cenzo w internecie, śmiechu warte
@Zdziszko: Moderacja stosuje się do ustawy o ochronie wizerunku i ma obowiązek kasować takie wpisy na wniosek osoby pokrzywdzonej, tylko tyle i aż tyle.
@COVID-21 za 2 zgloszenia, 4 postów?! I to pierwszy raz z resztą? No nie przesadzaj... Jakbym to robił na etacie, to bym się nawet nie odezwał, no ale proszę Cię, nie za takie cos
#kononowicz #atakujemnie #patostreamy
źródło: comment_163891970619py5b1YBG1nd0ThcxlnHv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora