Wpis z mikrobloga

CO TO MA BYĆ XDDD dlaczego tego typu laski kompletnie nie czuja wstydy i nachalnie pisze pierwsze a tym z ciut wyzszej ligi TOTALNIE uwlacza godnosc napisanie pierwszej, a nawet jak juz sie wystarczajaco ponizymy i napiszemy laskawie pierwszy do takiej to cud bedzie jak w ogóle odpisze. Rynek już gorszy być nie może. Jestem chadem i nie dosc ze wiekszosc mnie traktuje jak jednego wielkiego fejka mimo ze mam weryfikacje i w opisie ig na ktorym mam wiecej zdjec niz Ty w calej swojej galerii to i tak te laski kompletnie nie piszą pierwsze, nawet juz nie odpisuja, nie wiem coście zrobili przegrywy z rynkiem świń ale nienawidzę was, przez Was pozostało mi sie nacieszyc resztkami ze stolu jak chociazby ta laska ze zdjecia, odechciewa mi sie juz wszystkiego, 19 lvl, szczeka chada, uroda hiszpana/wlocha totalnie nic mi nie daje, mimo ze 2 lata temu to w 10 minut mialem tyle par co teraz na godzine, NA GODZINE !!!!

#przegryw #tinder #badoo ##!$%@? #rozowepaski #polska #podrywajzwykopem #heheszki
Mystogan - CO TO MA BYĆ XDDD dlaczego tego typu laski kompletnie nie czuja wstydy i n...

źródło: comment_163887225950BKV7KN8o5oNOpnV4bz5v.jpg

Pobierz
  • 16
@Mystogan: Tylko 30 latki raczej nie szukają 19latków, pewnie są jakieś wyjątki, różowe, które lubią pobawić się świeżym mięskiem, tylko zazwyczaj są też szpetne. Moja rada: szukaj na imprezach typu xDemon, w mniejszych miastach, tam gdzie więcej Karyn, to trafisz na jakąś w miarę ogarniętą na pewno.
@muchmuchmuch: No masz racje, no ja po klubach sie bujam ale nie naleze do sortu chlopow ktoray jako pierwsi zagaduja bo to najbardziej ponizajace, po alko to co innego, po alko to sie z randomowa laska przelize