Aktywne Wpisy

Rade86B +217
#zale #przegryw #wigilia #samotnosc #patologiazewsi #patologiazmiasta #mirkowyznania
Poszedłem do matki na wigilię wchodzę do mieszkania a tam pies mojej "kochanej" ( ͡° ʖ̯ ͡°) siostruni na mnie zaczął delikatnie podszczekiwać na co moja siostrunia zareagowała tekstem: "Wie na kogo szczekać" --Na co ja (╯°□°)╯︵ ┻━┻ w #!$%@? odwróciłem się na pięcie i #!$%@?łem z powrotem do swojej chałupy (
Poszedłem do matki na wigilię wchodzę do mieszkania a tam pies mojej "kochanej" ( ͡° ʖ̯ ͡°) siostruni na mnie zaczął delikatnie podszczekiwać na co moja siostrunia zareagowała tekstem: "Wie na kogo szczekać" --Na co ja (╯°□°)╯︵ ┻━┻ w #!$%@? odwróciłem się na pięcie i #!$%@?łem z powrotem do swojej chałupy (
Krzych1921 +62
#przegryw Wesołego Wam ..

Często podchodziłem do gierek indie, roguelike, czy innych sympatycznych produkcji typu "Subnautica", ale po prostu nie chciało mi się odpalać wszystkiego po kolei aby zrobić sobie np. 30 minutową sesję w jakiejś grze. (Grałem głównie w duże RPG parę bitych godzin, albo wcale). Teraz z szybkim SSD na Xbox i Quick resume robienie krótkich sesji w grach jest bardzo wygodne i ogrywam duużo małych gier których wcześniej nie brałem pod uwagę. (Bo odpalenie TV i gry od momentu przerwania trwa jakieś 30 sekund).
Ogólnie bardzo polecam.
#xbox #ps5 #xboxseriesx
Przy wyłączaniu też nie myślę przesadnie o zapisywaniu. Poprostu wyłączam konsole i przy następnej sesji jestem w tym samym miejscu pomimo tego że inni domownicy też w coś grają między czasie.
No ale dobra. Remake, rogalik, dwie platformówki dla dzieci, przygodówka i gra z której dochód poszedł na konto Microsoftu.
Brak krytycyzmu pośród posiadaczy PlayStation jest przerażający.
XD pytałeś w co mogli pograć posiadacze PlayStation to napisałem. Nie mówiłeś że mają być eksy. A multiplatform jest więcej.
No i co z tego?
No i co z tego?
Xd tak to można opisać nawet psychonauts 2 z gejpasa. W ogóle podobnie można opisywać wszystkie gry i wyjdzie
@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: Nie miałem Dual Sensu w rękach (A chciałbym), ale w moim poście chodziło mi właśnie o to że podzespoły, pad, czy inne szmery bajery graficzne nie są dla mnie tak przełomowe jak możliwość szybkiego przerwania i wznowienia gry.