Aktywne Wpisy
nie mogę już wytrzymać w #pracbaza taka laska z Nigerii ma biurko obok mnie i nie wiem co to za murzyńskie #perfumy ale po prostu chyba składam wypowiedzienie po 16.
jak coś mnie zawoła i podjeżdżam do niej na krześle to jprdl co to jest???! Wali przyprawami że szok, jakieś bazylie czili tabasko, pieprz, baobaby, kawa... Nie wiem nie wiem
Kouros przy tym to przyjemniaczek
Ja poerdole raz miałem kurtkę obok niej
jak coś mnie zawoła i podjeżdżam do niej na krześle to jprdl co to jest???! Wali przyprawami że szok, jakieś bazylie czili tabasko, pieprz, baobaby, kawa... Nie wiem nie wiem
Kouros przy tym to przyjemniaczek
Ja poerdole raz miałem kurtkę obok niej
WonszWykopowy +695
Zgłoszenie 3874eaec644ed616 z dnia 2021-12-04 15:26:53
Imię: B
Miejscowość: Warszawa
Kim jestem?
Majętny kawaler pozna młodą panią w celu zawarcia związku małżeńskiego i uzyskania korzyści majątkowych w postaci znacznych obszarów ziemskich. Tylko poważne oferty.
Żenujący żart był, więc przejdźmy do konkretów.
Hej! Jestem młody chłopakiem z Warszawy szukającym drugiej połówki.
Raczej introwertyk, ale bez przesady. Raczej unikający konfliktów, ale znowu, bez przesady.
Lubię żartować i dogryzać ludziom, ale tylko gdy jest to zabawa dla wszystkich.
Dość pozytywnie nastawiony do życia, cenię w tym kontekście filozofię stoicką. Nie chcę uzależniać swojego szczęścia od ludzi i zdarzeń wokół mnie. Oczywiście takie rzeczy zawsze lepiej brzmią w teorii niż praktyce, ale staram się.
Na co dzień zajmuję się swoim doktoratem co daje mi dużo satysfakcji zawodowej a przy okazji stanowi źródło przychodu i stresu.
Wygląd
176 cm, 78 kg. Niebieskooki blondyn z krótko przyciętym zarostem. Najlepiej czuję się w bluzie z kapturem, dżinsach i zabawnej koszulce, ale umiem się dobrze ubrać, zależnie od okoliczności (taką przynajmniej mam nadzieję). Nie cierpię garniturów i zakładam je tylko na wesele i pogrzeb.
Zainteresowania
Na swoich półkach mam trochę książek i gier planszowych i to są moje główne zainteresowania.
Lubię książki mocno osadzone w realiach rzeczywistego świata. Lubię czytać dobrze napisane sci-fi albo książki traktujące o historii. Na ogół nie znoszę fantasy i elementów magii, ale wybaczę jeśli Ty je uwielbiasz.
Lubię też pograć na komputerze, ale znalezienie ciekawej gry stanowi dla mnie nie lada wyzwanie. Do tego filmy, seriale (anime też się zdarzy), jak niemal każdy człowiek. :)
Czego oczekuję?
Dobrej, spokojnej, łagodnej a przede wszystkim kochającej dziewczyny.
Interesuje mnie związek na zasadzie partnerskiej. Nie musi być 50/50, ale dobrze by było gdybyś potrafiła wziąć na pierś trudy życia codziennego, bez oczekiwania że ja wszystko uporządkuję sam.
Fajnie by było gdybyś robiła w swoim życiu coś ciekawego, coś co dawałby Ci pozytywną energię i było częstym elementem naszych wspólnych rozmów. Jeśli lubisz gry planszowe to super, jeśli nie to Cię nauczę!
Mam dużą słabość do małych, ciemnowłosych dziewczyn, ale nie załamuj się jeśli którejś z tych cech nie spełniasz.
Aha. I miej choć trochę poczucia humoru :)
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Jako że pogodę mamy taką jaką mamy to na myśl przychodzi mi powolny spacer po mieście z przystankiem na wypicie gorącej czekolady. Potem wrócilibyśmy do domu, wzięlibyśmy z półki książki i oddalibyśmy się lekturze, trzymając się przy tym za ręce. Ewentualnie włączylibyśmy jakąś platformówkę i zagrali razem!
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub, tak. Jako agnostyk muszę zaznaczyć, że z kościelnym może być ciężko.
Chciałbym w przyszłości mieć dzieci.
Alkohol od czasu do czasu. Papierosy, nie.
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
@MirekSzukaZony: Konkrety są jeszcze bardziej żenujące. Zaczynam rozumieć pogardę p0lek dla polskich facetów, bo jak czytam takie ogłoszenia to samemu mi się w wątpiach przewraca. Desperacja zawarta w tym ogłoszeniu a zakamuflowana pseudo-przeintelektualizowaną formą, osiąga wyżyny krindżu.
Komentarz usunięty przez autora