Wpis z mikrobloga

chciałbym w końcu zacząć żyć a nie tylko wegetować, wokół mnie tylko chady i oskarki które mają dziewczyny i chodzą beztrosko na imprezy. Życie piwniczaka bez wyglądu nie jest tak łatwe jak wasze. Chodzenie na imprezy kiedy ktoś komentuje twój wygląd i zero perspektyw na znalezienie dziewczyny. Takie życie jest po prostu #!$%@? w kraju w którym nie ma jakiejkolwiek tolerancji. Nie ma dla nas żadnych perspektyw panowie niestety. #przegryw #zwiazki #tinder
  • 8
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@xXNarutoXx: no właśnie dlatego wegetujesz. Jesteś niezdecydowany. I dopóki tego nie zmienisz to nic się nie zmieni, bo nikt za dorosłego mężczyzny nie będzie decydował. A nawet gdyby ktoś znalazł się na tyle #!$%@? to i tak nic dobrego by z tego nie wyszło :P
  • Odpowiedz
@xXNarutoXx: Cel 1: Pieniądze. Im więcej tym lepiej. Miłość nie istnieje. Wszystko to wymiana handlowa, dlatego im więcej w niej możesz zaoferować, tym lepiej, a tak się składa, że pieniądze są jedną z tych walut, które potrafią dogonić walutę "chada i oskarka".
  • Odpowiedz
@xXNarutoXx: Powiem Ci, że jak czytam takie rzeczy to myślę, że moja następna żona będzie młodsza od mojej córki. No po prostu z konieczności, bo nie będzie żadnej konkurencji.

Gościu - get your shit together. Ogarnij się. Określ to kim chciałbyś być i co chciałbyś w życiu osiągnąć. I dąż do tego. Uprawianie seksu nie definiuje Cię jako człowieka do cholery!

I gdy będziesz podążał swoją ścieżką to znajdziesz zainteresowanie innych
  • Odpowiedz