@Ogau: +30%, szczególnie jak to jest końcówka, a nie początek, to jest asolutna transcendencja xD wszystko cię boli, nie masz czym oddychać, ale nie możesz odpuścić, bo się w----------z xD
@Im_from_alaska: w Polsce mamy w ogóle takie drogi asfaltowe/brukowe/utwardzone? Altimetr w bazie ma max 28% na 100 metrach. Może tam byłyby jakieś fragmenty +30 ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wyrewolwerowanyrewolwer: gorszy i tak jest zjazd takim 20%, gdzie masz rynny w poprzek drogi i dziury w asfalcie :D.
Raz też zjeżdżałem takim stromym zjazdem, że się złapałem na tym, że dupę wystawiłem instynktownie za siodełko i prawie szorowałem rowem po tylnim kole, bo miałem wrażenie, że zaraz zrobię fikołka przez przednie koło xD
@mmmmmmmmmmmmmm:
@4x80: kuhwa, ~25% to już moje koła widziały, ale tego to nie mogę sobie wyobrazić. Jadąc w siodełku na spokojnie idzie zrobić fikołka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mmmmmmmmmmmmmm: najgorzej to się potem wpiąć :D
http://www.altimetr.pl/najwieksze-nachylenie-podjazdu-w-polsce.html
Raz też zjeżdżałem takim stromym zjazdem, że się złapałem na tym, że dupę wystawiłem instynktownie za siodełko i prawie szorowałem rowem po tylnim kole, bo miałem wrażenie, że zaraz zrobię fikołka przez przednie koło xD