Wpis z mikrobloga

Sytuacja w Polsce w sprawie lockdownu podzielona na województwa z podziałem na kolory. (Otwórz w nowej karcie.)

Tag do obserwowania -> #liczymylockdown

Na niebiesko pokolorowane ostatnie 7 dni.

Plus przy pierwszym komentarzu -> zawołam do następnego

Chcesz być zawsze wołany? Daj plusa tutaj

Tabela zawiera średnią kroczącą (7 dniową)

Pełna tabela:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1P5lGkYE2ZFPqVXoqoTxvcd9m9hkB2ZP-XA4a-uAXgZs/edit?usp=sharing

#idziemypolockdown #koronawirus #narodowakwarantanna
taior3 - Sytuacja w Polsce w sprawie lockdownu podzielona na województwa z podziałem ...

źródło: comment_163852429504dKvzOyhTKJoG0hwZXEV6.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dodd: Wzrosty liczby zakażeń w śląskim wyrównują spadki w mazowieckim, więc może być płasko jeszcze przez kilka dni. Jeszcze nie wiadomo jak zachowa się Małopolska i Wielkopolska. Tegoroczna fala charakteryzuje się tym, że zaczęła się w jednym końcu Polski i przesuwa się w kierunku drugiego końca, co rozciąga ją w czasie. W zeszłym roku czas rozpoczęcia fali w poszczególnych województwach był bardzo zbliżony do siebie i w praktycznie w tym
  • Odpowiedz
ale jak to, przecież chorują tylko niezaszczepieni wyborcy pisu z pod wschodniej granicy ( ͠° °)

@dexter1213: wyraźnie widać że zaszczepione regiony chorują, ale później, stąd zaszczepieni mają więcej czasu na zakup makaronu i papieru toaletowego
  • Odpowiedz
@taior3 dzisiaj usłyszałem, że mam covida i mam lecieć na test zamiast do roboty. Mam kaszel katar i gorączkę (śląskie here). Jak się upierałem że to nie covid tylko przeziębienie zwyczajne to kazała się nie kłócić z profesjonalistą. Dopiero jak się spytałem czy odda mi pieniądze za stanie w kolejce do testu moja stawkę przez te dwie godziny to nagle mam przeziębienie.

Ja rozumiem wszystko ale w Polsce to jakieś żydostwo
  • Odpowiedz