Dlaczego polskie firmy, które reklamują się na Facebooku, zazwyczaj są tak z-----e, że odpowiadają na 1000 komentarzy z zapytaniem o cenę na priv zamiast podać cenę w ogłoszeniu lub w pierwszym komentarzu?
@FELIX90: jestes jezeli wierzysz w to co odpisali. Odpisali tak jak im bylo wygodnie, a prawda jest inna. Zbieraja leady. Jak napiszesz do nich priv to oni moga pisac do Ciebie. Wpadles na to? Bez tego przeciez jest lock na wiadomosci
@FELIX90: oni są z-----i jeśli myślą, że konkurencja do nich nie pisze z pytaniami o cenę :D To tak, jakby sklepy na półkach pisały "cena na priv". Przecież to absurd (⌐͡■͜ʖ͡■)
@programista15cm: zapytałem o cenę w komentarzu, dostałem odpowiedź na pw. Oprócz debilizmy prowadzącego stronę nie widzę niczego innego. Napisali, ja się dowiedziałem, zapytałem dlaczego nie mogą normalnie pisać ceny, odpisali i koniec rozmowy.
@programista15cm: zrobił się bałagan. Napisz proszę jaki to ma sens, kiedy zostawiam komentarz z pytaniem o cenę, bo jestem zainteresowany usługą i dostaję w odpowiedzi od nich od razu info na pw.
@programista15cm: Trudno mi powiedzieć bo nigdy nie pisałem na takie oferty, nie zmienia to faktu, że odnoszę się do ich głupiego tłumaczenia, a nie po co to faktycznie robią..
Wyjaśnienie zagadki poniżej xD
#januszebiznesu #heheszki #facebook
Komentarz usunięty przez autora
@FELIX90: jestes jezeli wierzysz w to co odpisali. Odpisali tak jak im bylo wygodnie, a prawda jest inna.
Zbieraja leady. Jak napiszesz do nich priv to oni moga pisac do Ciebie. Wpadles na to?
Bez tego przeciez jest lock na wiadomosci
Ja np do takich firm nie pisze, więc średni pomysł na zbieranie leadów wg mnie
@uwielbiamnalesniki: no ale ludzie pisza z pytaniem o cene, nadazasz?
Komentarz usunięty przez autora
@s---k: Ci ktorzy mysla ze chodzi o ceny
Tylko o czat
Napisz proszę jaki to ma sens, kiedy zostawiam komentarz z pytaniem o cenę, bo jestem zainteresowany usługą i dostaję w odpowiedzi od nich od razu info na pw.