Wpis z mikrobloga

Jak kupić ten #!$%@? węgiel na pgg albo tauronie? od 4 dni próbuje, ale to widać że to boty wykupują ;( Macie jakieś sposoby, albo bota który to ogarnie? xD chcę kupić tylko 1t, bo u mnie w okolicach tak z ceną poszaleli, że wolę płacić dostawę ze Śląska ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ogrzewanie #pgg #wegiel i może #programowanie #botzakupowy
  • 41
@-pafel: jak już go ma masz w koszyku to jest dobrze. działałem na dwóch zakładkach obok siebie, na jednej odświeżam sklep czy jest dostępność, na drugiej mam odpalony koszyk. Ja 4 dni zamawiałem :)
@-pafel: jak nie zdążyłeś to zostaw w koszyku i nie zamykaj karty w przeglądarce, z koszyka towar nie zniknie a jak pojawi się znowu to już jesteś krok przed innymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odświeżaj potem sam koszyk, w którym masz wypełnione dane = większa szansa na dokończenie zakupu
@konradzet: udało się na farcie czy jakimś sposobem? Na jednym składzie doliczają 250/tona za zakup i dowóz. Na pytanie jak kupują powiedzieli ze maja informatyków którzy to kupują. Aaaa i w tej cenie tylko dla klientów którzy są w ich bazie. Ciekawe czy jest jakiś bot czy znajomości.