Wpis z mikrobloga

@koral A, to jak niby wtedy władali? Każdy po 3 języki? 4? 5? Ile dla Ciebie to wystarczająco? Byli w rządzie politycy, którzy bez problemu porozumiewali się na arenie międzynarodowej, teraz wymieniono ich na... no właśnie. Na takich, którzy powiedzmy władają trochę słabiej.

Problem w tym, że PiS rządzi tak długo, bo jest po prostu najmniejszym złem ze wszystkich partii z bandy 4.

@dendrofag XD dobre
  • Odpowiedz
@scietydrwal: Szczerze to wystarczyłoby, żeby robili to, co w czasie poprzedniego kryzysu - nic. Naprawdę tyle wystarczy, gdy ma się państwo z takim potencjałem ludzkim. W czasie kryzysu hipotecznego PO po prostu starało się nie przeszkadzać i byliśmy zieloną wyspą dzięki sprzyjającym wypadkowym.

Pamiętam, jak kilka lat temu było mówione, że PiS przynajmniej "w końcu coś robi". No, to teraz wiemy już, że lepiej gdyby jednak nie robił ( ͡
  • Odpowiedz
  • 0
@adibor co to udowadnia???
Bo per capita obecne Chiny daleko są od peletonu a jako gospodarka jest pierwsza lub druga obecnie

Także nic nie udowodniłeś :(

Próbuj dalej
  • Odpowiedz
Jakbym widział mojego ojca który z 2ha udaje rolnika. Z dorywczej roboty wystarcza mu tylko na wyżywienie siebie ale twardo stoi za Pisem i ich ,,programem”
  • Odpowiedz