Aktywne Wpisy

Gmeras +471
Witam obserwujących.
Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy
Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy

CzerwonaKartka +40
A-----l: Jak sprzedano nam truciznę, a my jeszcze za to dziękujemy?
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w
źródło: 9A87D210-4104-4624-B6F1-7374C8276A29
Pobierz

I one mi pieprzą teraz że ja nie jestem tolerancyjny mimo że nigdy w życiu nikogo nie prześladowałem.
Echhhhh
Taka to hipokryzja środowisk #lgbt i #neuropa
Tolerancja tak ale tylko dla dynamicznych i przebojowych
Echhhhhhhhhhhhhhhhh
#przegryw
A jeśli ktoś był gejem i był gnębiony to jego orientacja była tylko pretekstem do dokuczania mu a problem leżał całkiem gdzie indziej np miał niską samoocenę.
Silnych ludzi się nie gnębi, nie ważne czy jest gejem czy zoofilem. Tak działa psychologia.
@Mezomorfix: święte słowa
@Mezomorfix: zgaduję, że uczęszczał do normalnej szkoły - zgaduję też że w dużym mieście wojewódzkim a nie w wiejskiej obsranej gównem powiatowej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oh dear how little you know
Mimo że jeden był tak nazywany jedynie dlatego że siedział z lub blisko dziewczyn zawsze, miał jedynie koleżanki, które nie obrażały no i nad wyraz dbał o swoją cerę, ubiór, swoje rzeczy.
(to nie daje 100% gwarancji że jest gejem) ale jednak jest taki stereotyp i dopiero w gimnazjum wyznał że nim jest.
Z lesbijkami jest trudniej, ponieważ w wielu państwach
No z pewnością gej, który od podstawówki słyszy od kolegów z klasy, wyznawców Korwina, że j---ć pedałów i że powinno się ich wsadzać do obozów będzie pewny siebie i uśmiechnięty xD
Szczególnie jak ma wierzących rodziców i w domu słyszy to samo, a na religii ksiądz robi wykłady o sodomii i leczeniu homoseksualizmu. Na pewno
"Przyjdźcie do Mnie wszyscy, którzy utrudzeni i obciążeni jesteście, a Ja was pokrzepię. Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. Albowiem jarzmo moje jest słodkie, a moje brzemię lekkie."
Mt 11:28-30