Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +10
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Doxori 0
Jaki język zdobywa na popularności albo który daje największą szansę na wejście do it #programowanie

Taki wykop sprzed lat. Z ciekawostkami, fajnym contentem, dzieleniem się wiedzą, uczeniem się i dyskusjami na poziomie. Serio pytam.
Komentarz usunięty przez autora
@Popularny_mis: A może pamiętasz jak nazywał się ten drugi serwis, który ktoś robił w tym samym czasie co hejto? Tamten był chyba tym 48h wyzwaniem i później zaczął się nawet rozwijać ale nazwy nie pamiętam. Ogólnie hejto i ten, którego nie pamiętam powstały w odpowiedź na albicla.
Komentarz usunięty przez autora
@puszkapandory: Nie mam problemów z mocnymi heheszkami czy innym żartem, po prostu jakoś to trzymało poziom - przyznasz,
Troche to wynika z zlego dzialania mikrobloga, troche z braku innego kontentu, ktory by przewazal patologie. Wiekszosc tagow tematycznych to taka niemal umieralnia (nawer najprostsze typu kino, ksiazki, gry, muzyka). Niby cos tam jest ale gdyby wyciac paru aktywniejszych uzytkownikow, ktorzy wrzucaja regularnie to zostanie niewiele, a interakcji