Aktywne Wpisy
wilk633 +87
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ilu nas tu jest w środku tygodnia? Do trzech odlicz!
#budujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Mam zrobione tak:
-ziemia ściągnięta do warstwy gliny
-geowłóknina
-na to bodaj 30cm warstwa stabilizująca (taki chudziak suchy piasek + cement)
@Mac02: Bo mam możliwość pobudować się troszkę dalej (na tej samej działce tylko dalej od drogi) gdzie już płyta potrzebna nie będzie. Dlatego już przed badaniami wolę wiedzieć jakich kosztów się spodziewać i czy warto się p-------ć. Jak mi wychodzi, że za płytę będę musiał dać z 40k więcej niż za fundamenty, do tego pewnie dojdą