Aktywne Wpisy

tojapaweu +120
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czeka mnie przeprowadzka z polski do grecji, zastanawiam się jak to logistycznie rozegrać.
Oprócz samochodu mam też motor który musze przetransportować + sporo rzeczy, więc w sam samochód się nie zapakuje.
Rozważałem dwie opcje:
1. Wynajmuje dostawczaka, ładuje tam motor + reszte sprzętu, partnerka jedzie samochodem ja prowadze dostawczaka. Problem jest ze zwrotem, czy zna ktoś jakąś miedzynarodową firme wynajmujacą samochody gdzie moge zwrócić fure w innym kraju? Korzystałem z czegoś takiego wewnątrz kraju na zasadzie ze wynajmuje w Gdańsku i zwracam w Krakowie ale nie wiem czy są też takie opcje międzykrajowe.
2. Wynajmuje firme przeprowadzkową, narazie dostałem wycene od jednej firmy i zaśpiewali sobie 2100 euro co wydaje mi się dość dużą kwotą.
Miał ktoś podobną sytuacje? Jakieś tipy?
za 200€ to Ci mogą zabrać towar w doładunku do Niemiec czy Holandii, a nie do Grecji gdzie jest prawie 2k km a on ma motor i sporo sprzętu.
Nawet licząc, że wszystko zajmie busa 8/10ep to wyjdzie z
z ciekawości, ile kilometrów?
to 3k zł to bardzo fajna stawka