Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Lubię sobie sporadycznie dla dobrego humoru zapalić #susz #c-d #konopie #m-------a w takiej najprostszej szklanej lufce za 50 gr. W pełni legalnie oczywiście. Nie pale papierosów i joint to dla mnie raz że za dużo, dwa że mało przyjemne. Lufka jest ok, ale jednak irytuje brak jakiegokolwiek filtra i to że czasem poleci kometa, a dym pali po gardle. Ma ktoś z was jakąś alternatywę? Myślałem o takiej lepszej lufce z siatką, albo może jakaś mała fajka wodna? Co polecacie?
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FrankUnderwood Waporyzator, parę miesięcy temu zaopatrzyłem się w Fenixa Mini 2 i susz jest dużo przyjemniejszy w smaku, zero dymu(temperaturę możesz ustawić w tym modelu według własnych upodobań) i działanie dużo bardziej odczuwalne w przypadku C-D/CBG. Ogólnie polecam, świetna rzecz :3
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Niewiemja: W punkt @Niewiemja: myślałem o czymś takim ale wyglada na lekko plastikowy szajs. Myślałem też nad takim bongo co na allegro są po ok 3-4dyszki, bo to zawsze filtracja wodą, ale nie wiem czy to nie za duży sprzęt jak sam palę i 2 gramy to mam na kilka miesięcy. Taką lufke to tylko zapełniam bez jakiegoś upychania i mi styka.
  • Odpowiedz
@FrankUnderwood: no definiuje to ile nabijesz. Możesz tam nabić 0.1 i spalić jak lufę. Tu masz taką przewagę, że chmura będzie mniej drapać i jak dodasz tam lodu przed paleniem to wg będzie przepaść ^^
Zawsze możesz sobie pomieszać z C-D i będzie efekt jeszcze bardziej relaksacyjny.
  • Odpowiedz