Wpis z mikrobloga

@Leel00: Jestem prostym człowiekiem, interesuje się dwiema czy trzema rzeczami. Reszta to praca/rodzina. Musiałbym coś wymyślać i kłamać, żeby spełnić wymagania.
  • Odpowiedz
@maybe mam podobnie, poprawiłam opis ale teraz myślę jednak o wersji lite, bo jeszcze gorzej będzie przy weryfikacji paczki i w konsekwencji wydam na nią ponad 200 zł, żeby nie wpaść na ścianę wstydu...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@allegramente: to ma sens od ludzi, którzy mają jakiś związek emocjonalny z tobą. Takie imprezy to mi się kojarzą z głupimi żartami i niezrozumieniem. Najlepsze prezenty dostałem od przyjaciół, najgorsze w akcjach tego typu. Zazwyczaj są to śmieci które lądują od razu w koszu. I nawet najlepsze opisy tego nie zmienią.
  • Odpowiedz
to ma sens od ludzi, którzy mają jakiś związek emocjonalny z tobą. Takie imprezy to mi się kojarzą z głupimi żartami i niezrozumieniem. Najlepsze prezenty dostałem od przyjaciół, najgorsze w akcjach tego typu. Zazwyczaj są to śmieci które lądują od razu w koszu. I nawet najlepsze opisy tego nie zmienią.

@Brother_of_Steel: Buziaki again

ale po c--j w tym brać udział? Żeby się poczuć częścią społeczności? Jaką motywację ludzie mają do
  • Odpowiedz