Wpis z mikrobloga

@Aster1981: Czyli od dzisiaj nie mówimy, że prawicowe propagandowe portale manipulują, a "ten konkretny dziennikarz Nczas manipuluje" (σ ͜ʖσ)

Kręgosłup wytrzymuje?
  • Odpowiedz
@Aster1981: Nie pozwoliłeś sobie za dużo? Nie gównoportaliki, a gównoredaktorzy.
Lewaki nie moga ogrnac ze rozni dziennikarze i publicysci maja swoje zdanie i je wyglaszaja, korzystajac z tego samego medium
  • Odpowiedz
@Aster1981: Pytanie było retoryczne, więc odpowiedzi nie oczekiwałem. Tak wiem, dla lewicy to niezrozumiałe.

Dlaczego retoryczne? Lewicę zapytasz o jedno, a odpowiada jakbym zapytał o coś kompletnie innego.
  • Odpowiedz
@bartolomis: spójrz na kraje z legalną aborcją i wnioski wyciągnij sam. Ten termin ocenili lekarze, którzy znają się na ciele człowieka bardziej niż kucharka z ledwo obronionym magistrem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 37
@bartolomis: i widzisz, koncepcja magicznego momentu przemiany jest typowa dla prawaków. Dla pozostałych to jest raczej proces ciągły, w którym granice są arbitralne.
  • Odpowiedz
@marekseo:

Czyli od dzisiaj nie mówimy, że prawicowe propagandowe portale manipulują, a "ten konkretny dziennikarz Nczas manipuluje" (σ ͜ʖσ)

A jesteś w stanie pojąć swoim umysłem, że jest możliwe moderowanie artykułów tak aby mówiły one prawdę, a jednocześnie pozostawienie pewnej strefy w której można znaleźć przekonania autora?
  • Odpowiedz