Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

NightRock +118
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
źródło: chr
Pobierz

Jak mnie wkuriwa w kobietach to dziwne zachowanie, na każdym kroku oceniają facetów, jak w filmie jest jakiś hot koleś to już nic nie nie obchodzi tylko to że jest przystojny. Prawie każdy film dla kobiet wygląda tak że jakaś zwykła laska #!$%@? się z przystojniaku na którego leci każda, ale to właśnie ją wybiera. Nawet #!$%@? tutaj na pojedynku rycerskim.
https://vm.tiktok.com/ZM8povRxC/
Szczuj dalej, rób z mężczyzn kogoś lepszego,
Ale facetów zakochanych w niej obchodzą. Fanów ma dużo, mimo tego, że jest toksyczna (gnębiła Deppa i kłamała na jego temat).
Więc wystarczy ładna buźka, trochę ciałka odsłonić i głupi faceci tak samo
@GrimmjowJeagerjack: Jakbyś pozwolił bezkarnie macać jakąś ładną dziewczynę facetom to też by to robili. Choć może i na tym by się nie skończyło.
@GrimmjowJeagerjack: Kto pozwala? Inni faceci. Więc do kogo pretensje? Wg mnie do tych facetów. Ulgi które dają wynikają właśnie z tego spermiarstwa jak to się dziś ładnie nazywa.
@GrimmjowJeagerjack: To wymyślili mężczyźni, więc tak, to jest patriarchat. Ulgowe traktowanie, stawianie kobiet na piedestale i nakazy i zakazy dla mężczyzn, by się ograniczali, byli twardzi, bronili itd.
Więc?
@GrimmjowJeagerjack: Z takimi z mentalnością ofiary się nie rozmawia. Na szczęście to nie wszystkie. Trzeba pokazywać prawdę, czyli to z iloma trudnościami mężczyźni się mierzą. Problem w tym, że inni mężczyźni potrafią to zakrzyczeć, że jest to niemęskie i lepiej się zamknąć, albo w mordę ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli tak zwana toksyczna męskość. Nie bój,
Podobnie było gdy zwierzyłem się matce że nikomu się nie podobam i wiesz co sobie wymyśliła? Że to dlatego że mówię swoim koleżankom o moich uczuciach co do siebie, a siebie nienawidzę, więc mam udawać że jest ok nawet
@GrimmjowJeagerjack: To wszystko co tutaj napisałeś to wina patriarchalnej kultury i toksycznej męskości. To jest twór mężczyzn, to oni to narzucili. Kobiety podążają za tym co jest narzucone, modne, albo gdzie będą zaakceptowane.
A jeśli nienawidzisz siebie to czas na terapię, bo możesz przegrać życie. Im później to zrobisz tym gorzej. Trzeba budować samoocenę. Rodzice prawdopodobnie nie umieli stworzyć Ci dobrego środowiska, dlatego musi się zająć tym ktoś
@nowywinternetach: hahahaha, ta patriarchalna kultura to jednak szanowała emocje mężczyzn kiedyś, a teraz kobiety szukają byle pretekstu byle odrzucić cię za słabość. "Nie bądź #!$%@?" - mówią #!$%@?, które bredzą o równościach...
@pawel8989: You don't say? Kiedy niby? Kiedy na wojnę trzeba było iść, w polu pracować razem z małoletnimi dziećmi, czy w czasach jaskiń?