Aktywne Wpisy
zabit1 +20
Bezkitu tak jak ktoś wspomniał niżej, Kasjo nawet z walki z polakiem ruszał się zupełnie inaczej, w dodatku nigdy nie ważył aż tyle do walki, a twierdził że od początku września trenował dwa razy dziennie. Koniec pewnej ery. Wyglądał fatalnie w tej walce, słaba praca na nogach i wata w rękach.
#famemma #primemma
#famemma #primemma
Oskaros +2
Jak myślicie, Floyd mayweather wygrałby z Tyburskim w małych rękawicach w boksie? XD serio mnie to ciekawi, jakbyście mieli darmowe 1000 zł ale musielibyście obstawić na jedną z tych dwóch osób to na kogo? Boks małe rękawice.
#famemma #highleague #primemma #boks
#famemma #highleague #primemma #boks
Na kogo byś obstawil
- Floyd 60.5% (107)
- Tyburski 39.5% (70)
no wiec mam zamowienie na rtxa z grudnia, jak wiadomo wtedy ceny byly nizsze. Morele przez ten czas wiele razy wystawilo moja karte na sprzedaz za wywindowane ceny a konsultanci zawsze sie tlumaczyli ze blad strony, to byla informacja o przybyciu karty na magazyn a zamowienia sa realizowane zgodnie z kolejka... taa jasne
no wiec jak dzisiaj karta znowu zostala wystawiona (za 2000zl wiecej niz mam zamowienie) postanowilem sprawdzic co sie stanie jak ja zamowie i ku mojemu zdziwieniu od razu akceptowali zamowienie i przygotowali karte do wysylki XDD zapytalem sie konsultanta jaka jest dostepnosc na co odpowiedzial ze maja 65 KART NA MAGAZYNIE, pani z bok dalej twierdzila ze mozliwe ze to blad i sprawa zostanie zweryfikowana.
Co ciekawe ta sama karte kupowali w listopadzie inni ludzie kiedy tez byla wystawiana, niektorzy po 2 razy
(w ostatnim czasie kupilo 6 osob)
#rtx #morele #nvidia #kartygraficzne #pcmasterrace
przecież to #!$%@? kryminał*
@fearek2137: a to kurły...
szanowałem te merele, lata temu kompa składaneglo za kilka tysi kupowałem, zastrzeżeń zero.
ale to co #!$%@?ą... ha tfu.
no jestem ciekawy jak sie z tego wytlumaczycie
https://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-rtx-3060-ti-gaming-x-8gb-gddr6-rtx-3060-ti-gaming-x-5946079/
5 514,43 zł xD
Może ktoś ma siłę przegonić 65 kart z magazynu po całym kraju na pobranie, albo polecieć po kilka sztuk w MSRP na Tajwan.
żałosne jest ich postępowanie w tej sprawie
mam czekac na maila z ich biura xDD
w ktorym pewnie sie dowiem ze yyy no blad yyy no karty z grudnia nie wyslemy.