Wpis z mikrobloga

Obejrzałem kiedyś 1 sezon The Office i porzuciłem go, serial wydawał mi sie cringowy i kompletnie nie rozumiałem hype'u na niego.

Jakieś 3 tygodnie temu serial wleciał na #netflix, a że dużo osób tutaj polecało, to postanowiłem spróbować po raz drugi i...
było warto w c--j xD Przez te 3 tygodnie obejrzałem ponad 100 odcinków, śmiałem sie nieironicznie sporo razy i ani razu sie nie nudziłem, gdzie często przy serialach mam tak, że chce już żeby odcinek sie zakończył, bo mnie nudzi. Tutaj każdy odcinek mnie wciągał.

Jeden z najlepszych seriali jakie widziałem.

A na scenie ślubu Jim i Pam aż sie wzruszyłem (ʘʘ)
#theoffice #seriale
xVolR - Obejrzałem kiedyś 1 sezon The Office i porzuciłem go, serial wydawał mi sie c...
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 25
@xVolR miałem tak samo z 10lat temu, przy drugim podejściu pokochałem ten serial i przynajmniej raz w roku go oglądam od dechy do dechy
  • Odpowiedz
  • 2
@xVolR Miałem dokładnie tak samo, robiłem podejście z 7 lat temu, nie siadło wtedy, a w tym tygodniu skończyłem 9 sezon uznając serial za jeden z najlepszych jakie widziałem.
  • Odpowiedz
@Ksiunc ja za trzecim podejściem się przełamałem i to co ludzie mówią żeby przebrnąć przez 1 sezon to prawda i pamiętajcie, że musie przejść przez 1 sezon, bo cholernie warto.
  • Odpowiedz