Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +135
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +71
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
1) wrzuć gimboateistyczną bzdurę
2) zbieraj plusy od pelikanów
3) ignoruj komentarze wykazujące, że to bzdura
4) atakuj oponenta ad personam
5) dorzuć jakieś urojone zarzuty
6) niech wesprze cię inny gimboateista, we dwójkę lepiej wszystko robić
7) fikołkuj tak długo aż uda się zmienić temat rozmowy
8) w dalszym ciągu stosuj ad personam
9) dalej bądź dumnym gimboateistą
10) profit?
#gimboateizm #religia #4konserwy #mirkomodlitwa #pedofileateizmu #szury
@bartolomis: Ty sam w tamtym wątku nie napisałeś nic na temat tylko nazwałeś mnie gimboateistą
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie wierzymy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@bartolomis: tymczasem pierwszy twój wpis w wątku, o którym mowa:
¯\_(ツ)_/¯
Poza tym, zgodnie z tą logiką, jeśli napiszę, że bartolomis to taki-owaki, ale nie do ciebie, tylko ot tak w przestrzeń, albo do kogoś innego, to to nie jest ad personam i jest ok ¯\_(ツ)_/¯