Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +25
Czy są jakieś zasady podczas spotkań towarzyskich z podziałem na płeć?
Jakiś czas temu niebieski został zaproszony przez swojego kolegę na wspólne granie (ten kolega ma dwa stanowiska z pedałami i kierownicą). Niebieski też chciał mieć coś takiego i stwierdził, że w sumie mógłby mnie zabrać żebym też sobie pograła, zobaczyła, jeśli mi się spodoba to zdecydujemy się kupić. Przy okazji poznałabym różową tego kolegi, oraz ich dzieci.
Po przyjściu panowie poszli
Jakiś czas temu niebieski został zaproszony przez swojego kolegę na wspólne granie (ten kolega ma dwa stanowiska z pedałami i kierownicą). Niebieski też chciał mieć coś takiego i stwierdził, że w sumie mógłby mnie zabrać żebym też sobie pograła, zobaczyła, jeśli mi się spodoba to zdecydujemy się kupić. Przy okazji poznałabym różową tego kolegi, oraz ich dzieci.
Po przyjściu panowie poszli
rales +271
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
KWIECIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,9% - 190 mandatów ( ⬇ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 25,9% - 132 mandaty (⬇ 1%)
3. Polska 2050 + PSL - 14,3% - 65 mandatów
4. Konfederacja - 9,5% - 39 mandatów (⬆ 1%)
5. Lewica - 9,2% - 33 mandaty (⬆ 0,9%)
KWIECIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,9% - 190 mandatów ( ⬇ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 25,9% - 132 mandaty (⬇ 1%)
3. Polska 2050 + PSL - 14,3% - 65 mandatów
4. Konfederacja - 9,5% - 39 mandatów (⬆ 1%)
5. Lewica - 9,2% - 33 mandaty (⬆ 0,9%)
Żołnierz ma robić wszystko co się da, by wykonać rozkazy które chronią kraj. W tym - kosztem swojego życia, twojego życia jeśli będzie taka konieczność i będzie ona zgodna z najwyższym interesem ojczyzny. Kupujemy nową technologie dronową od Turcji w ciągu paru dni, żeby przede wszystkim przestraszyć, a w ostateczności zabić żołnierzy wroga, gdy ten zdecyduje się na atak. Prawo moralne w polityce i na wojnie to mrzonka. Wszystkie nasze sojusze podczas dużych wojen to pokazały. Zastanawiam się, czy jakiś wpływowy polityk zechce to szeroko wyjaśnić obywatelom, czy będziemy dalej oglądać debili którzy krzyczą o otwieraniu granic.
#bialorus
Ale dzisiaj mnie już to nie dziwi, bo wykop jest siedliskiem trolli xD
@zapomnialemhaslo: i kto to zrobił? Dziennikarze czy wojsko?
@zapomnialemhaslo: To ślepaki. Zrobi materiał w swojej propagandowej telewizji gdzie mu rodacy nie wierzą? Uwierzy mu garstka lewakow tu i ówdzie w Europie i co? I nic. Siła jest w innym miejscu.
@karol1213: To jest wojna hybrydowa. Żołnierz jest od demonstracji siły, zabijania, tworzenia przewagi. Teatr jest od kultury.
@NaczelnyWoody: no tak, przecież wszyscy wiemy, że laski to dokładnie to samo co żołnierz.
żołnierz ma bronić granicy i wykonywać rozkazy i ch***. i powinien kląć, być wulgarny, być agresywny.
a jak zwykły koleś albo laska klnie, to jest szczyt żenady.
@ZmiksowanaFretka: Może sprawdź czym i kiedy zajmuje się wojsko, żeby robić takie porównania. xD
strażak ma #!$%@?ć wszystko, byleby dostać się do hydrantu - ale przeciętny człowiek tego nie może robić.
czaisz różnicę? jestem przeciwko tej ustawie antyaborcyjnej, ale jak widzę bandę rozwydrzonych julek które #!$%@?ą na lewo i prawo, to mam je w dupie. niech sobie noszą te ciąże.
tak naprawdę to tylko protest kobiet stosował wulgaryzmy i malowanie zabytków jako główny argument. czego oni się spodziewali? myśleli, że zrobią jak BLM w stanach i nagle wszyscy się przestraszą i ich poprą?
nie mówię tego jako ktoś nienawistny, po prostu moim zdaniem forma tych protestów sprawiła, że wszyscy mieli
i karakana na "narut" sprowadzili właśnie tacy jak Ty. słuchający się opozycji, GW i innych szmatławców ludzie. przecież to by nie przeszło nawet w bardzo tolerancyjnej szwecji.
ja to mówię teraz 100% poważnie - jak dla mnie, to KO jest dogadane z PIS'em,
hołownia to ściema jak nowoczesna i palikot, popis odpada, pozostaje agrounia i psl. trzeba zagłosować, ale nie ma na co. złodzieja zandberga i czarzastego, cholernego komucha, nie zniosę.
a z drugiej strony bąkiewicze, bosaki i inne alleluja i trzeba bić gejów.
Komentarz usunięty przez moderatora