Aktywne Wpisy
dziadeq +207
W USA pewien bohater, kupuje suby u onlyfansiar i ich gołe zdjęcia wysyła do ich ojców. Ojcowie pewnie dumni są i na światach jest przyjemna atmosfera. Co Wy na to, żeby ktoś zrobił taką akcję (której nie popieram ( ͡° ͜ʖ ͡°)) u polskich onlyfansiar? Przeszłoby w Polsce? Czy tak nie wolno? Co sądzicie na ten temat?
#przegryw #p0lka #blackpill #przegrywpo30tce
#przegryw #p0lka #blackpill #przegrywpo30tce
eskejper +104
Tam pewnie gruba kasa za kurtyna jest kręcona. Nie wierzę żeby te programy były robione z myślą o obywatelach.
Wartość mojego aktualnego mieszkania które kupiłem za 10,5k wzrosła do poziomu 15-16k i wcale mnie to nie cieszy. I to miało być mieszkanie przejściowe bo droższego bałem się bać. I teraz #!$%@?, raczej zostanę w nim na dłużej.
Sory proszę państwa, ale zarabiam ponad 25k zł netto a czesto nawet i więcej ale
Wartość mojego aktualnego mieszkania które kupiłem za 10,5k wzrosła do poziomu 15-16k i wcale mnie to nie cieszy. I to miało być mieszkanie przejściowe bo droższego bałem się bać. I teraz #!$%@?, raczej zostanę w nim na dłużej.
Sory proszę państwa, ale zarabiam ponad 25k zł netto a czesto nawet i więcej ale
#bialorus
Uwaga, trudny koncept: od sierpnia byli różni ludzie, z różnych krajów, z różnym wykształceniem, wiedzą i przygotowaniem. Jedni nie mieli pojęcia, w co się pakują (zresztą do września włącznie przechodzili prawie wszyscy bez problemu), inni mieli (z czasem coraz więcej ma). Jedni nie mieli żadnego sprzętu, inni mieli ale zostali okradzeni, jeszcze inni mają do tej pory.