Aktywne Wpisy
wygryw50k +207
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Xtreme2007 +230
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
Można pomarzyć niestety.
@fukinloner: obiecałem ze od dzisiaj będziecie mieli tydzień gownoburzy w gorących ma mirko ze mną w roli głównej. Przeczytaj uważnie: https://www.wykop.pl/wpis/61742147/a-wiec-to-tak-znowu-zakopaliscie-moj-film-w-ciagu-/
@fukinloner: Zgadza się. Będziemy ciągnąć ten temat bo fajnie się ogląda i wywołuje pozytywne reakcje.
Jak ktoś nie wie o co chodzi to zapraszam na film:
https://youtu.be/Vs42xnFoJB4
Juz nie wystarczy dodac twoich tagow na czarno niestety wiec dodaje tam ciebie.
Tyle z gownoburzy dla mnie XD
Elo
@GaiusBaltar: Naprawdę tą biedę ktoś chciałby brać na barki? No poziomem to nie jest Korea Północna, ale jak tu takie marudzenie u wykopków na obecną ścianę wschodnią, to strach pomyśleć o ewentualności posiadania ziem aż do Uralu.
Tutaj zresztą bardziej chodzi o ostatnią zwrotkę piosenki, którą ze względów oczywistych pominąłem. Jakby Rosji nie było, sytuacja Polski byłaby dużo stabilniejsza.
@GaiusBaltar: Tu nie tyle się spiąłem do Ciebie, co do ludzi którzy to na poważnie biorą.
Tak to się z Tobą zgadzam. Szkoda, że Związek Radziecki nie rozsypał się jeszcze mocniej niż w rzeczywistości, chociaż z drugiej strony ciężko gdybać co by Stany zrobiły wówczas bez tej przeciwwagi
Dla mnie wystarczy tylko taki jak poniżej... albo bardziej realistycznie, tak jak proponujesz, rozczłonkowana Federacja Rosyjska.
@pr0lame: w moim przypadku to nie pierwszy i nie ostatni raz