Aktywne Wpisy
Retropx +10
Jak powiedzieć różowej sposób subtelny ać zrozumiały żeby wzięła się za siebie? (chodzi o odchudzanie)
#zwiazki #rozowepaski #silownia #dieta #kiciochpyta
#zwiazki #rozowepaski #silownia #dieta #kiciochpyta
chwilowypaczelok +474
xD mój chłopak nie jest najostrzejszą kredką w piórniku xD #heheszki
Ci co kojarzą mój nick z dyskusji o innych programach typu reality wiedzą że jestem zawodowo związany z tematyką PR w mediach - w każdym razie wiele wskazuje że Mati w niedalekiej przyszłości może być bardzo mocno rozchwytywany - chłopak tak mocno został przefiltrowany pod kątem współprac że głowa mała - analiza barwy głosu, analiza możliwości poprawy dykcji, oceny antropometryczne i antropologiczne pod kątem wieloletnich możliwości współpracy, jakość komunikacji przez IG, profesjonalna ocena odczuć przez widzów (genialne oceny zarówno oglądających HP jak i nie znających tego programu zarówno u kobiet jak i mężczyzn, brak tatuaży, babyface itd.).
Wiele wskazuje że dostanie niejedną propozycję ścieżki kariery w mediach - jego profil zawodowy w 100% wpisuje się w lifestylowe trendy programów - nie będę wchodził w szczegóły, ale producenckie scenariusze osobowe śmigają od Netflixa, Amazon Prime Video, Playerze czy Polsat Go - ze względu na aspekt debiutancki niemal każdy scenariusz zakłada pracę w parze z inną promowaną kobietą.
Dlaczego mam teorię że Mati może być z Vanessą?
1. Wiem że istnieją scenariusze programów zakładające duet Mati-Vanessa - a żaden producent nie będzie chciał bawić się w byłe związki i ewentualne dramy na planie. Naturalnie są alternatywy dla Vanessy (też dziewczyny z trójmiasta jak np. Wiktoria Peplińska czy Izabela Dybowska) ale sam fakt że jest brana pod uwagę Vanessa już o czymś świadczy.
2. Jakiś czas temu zarówno Venessa jak i Mati na swoim IG pytali obserwatorów czy chcieliby zobaczyć ich wspólny trening - być może już dogadują się odnośnie jakiegoś programu i badają w jakiś sposób zainteresowanie "po swojemu". Nie zmienia to faktu, że jeśli już tak robią to powinni coś puścić w internet bo marketingowo popełniają duży błąd nie dokonując "odpowiedzi".
3. Na profilach IG Vanessy, Matiego i HP dziwnym zbiegiem okoliczności pojawiają się nicki użytkowników jak michalski33333, które swego czasu wspierały kształtowanie dyskusji kilku znanym osobom, a wiem że są powiązane z agencjami PR. Być może sami jeszcze o tym nie wiedzą że ktoś ich już wspiera w mediach, ale znaczącą różnicę robi czy wspierany jest sam Mati czy para Mati-Vanessa - to też o czymś świadczy.
Podsumowując uważam że jest coś na rzeczy, pomimo tego że wg plotek branżowych Mati jest łączony z ewentualnymi współpracami z Martyną Kondratowicz (HP) czy Weroniką Zoń (Top Model).
#hotelparadise
Różnić też można się w przyzwoity sposób. Każdy ma prawo do swojego zdania, każdy inaczej postrzega świat, inne wartości ceni.
A to że ja np. lubię X a Ty Y nie znaczy, że mamy na siebie pluć.Niestety na tagu ostatnio zrobiło się mało ciekawie i nie dość, że nie am co oglądać przez 4 dni
@myszaa91 wcale nie jest "za duża" - może to Twoje wrażenie z HP. Jest sporo niższa jest od Matiego, a to jak teraz wygląda to absolutny sztosik - zgubiła kilka kg i wróciła do formy z Playboya - można powiedzieć że jest w życiowej formie. Z Martyną jest taki problem że TVN szuka jej partnera od ponad roku ale wiąże z nią
Odnośnie Martyny to ja byłem na tym evencie z którego zdjęcie pochodzi to powiem szczerze że na żywo wygląda mega naturalnie (podobnie przed kamerą, nie aparatem) - totalny sztosik.
ale ad rem- jeśli Milchad i Klapessa są razem to na 100% Milchad przestał być prawiczkiem. Już Klapessa by na to nie pozwoliła xD
A wracając do tematu Vanessy, to oczywiście jako specjalista wiesz więcej i lepiej znasz realia branżowe. Jako skromny widz chciałem tylko przekazać moje odczucia oraz osób z mojego otoczenia. Być może my akurat nie jesteśmy grupą docelową
@crazy_frog: sorry ale w dzisiejszych czasach zrobione