Wpis z mikrobloga

@qwelukasz: ile masz hajsu i coś zamierzasz robić na tym telefonie poza zdjęciami? N4 będzie szybki z Androidem, ale jeśli nie wymagasz wiele to równie dobrze wystarczy ci WP.
  • Odpowiedz
@lukaszlew77: padaczne aplikacje? Tzn co z nimi nie tak? Bo jakos zadnych mi nie brakuje po przejsciu na wp, a ios? w sensie ze na ios sa aplikacje do mierzenia dlugosci przyrodzenia a na wp nie ma?
  • Odpowiedz
@qwelukasz: bardzo fajny jest kazdy tel z wp8 i chodzi bardzo stabilnie bez zacinek ale moze ci mocy braknac przy grach np. A jak chcesz telefon na dluzej to mimo wszystko kup jakis wyzszy model.
  • Odpowiedz
@krisip: Nie, po prostu na WP nie ma wystarczająco dużo dobrych aplikacji, a jak już są to są skrojone i generalnie do d--y. Wsparcie ekosystemu Google ssie, gry wychodzą ze sporym opóźnieniem. W sklepie jest raptem z 10 sensownych aplikacji, a reszta to g---o - jakieś tapety czy aplikacje pogodowe. Brak alternatywnych odtwarzaczy wideo, brak też dobrej alternatywnej przeglądarki, która synchronizowałaby się z PC. Nawet sam MS nie traktuje tego
  • Odpowiedz
@lukaszlew77:

1) Proszę o przykłady takich aplikacji o ktorych wspominasz ze ich brakuje albo sa okrojone? Wszystko ma swoje bdb alternatywy.

2) Ekosystem googla okazal mi sie zupelnie zbedny po przejsciu na duzo lepiej ze soba zgrany ekosystem wp, a brak wsparcia googla dla yt na wp spowodowany jest tym ze google zagral nieczysto i zablokowal aplikacje ktora wraz z ms zrobil bo byla lepsza niz na
  • Odpowiedz
@krisip:

1) Proszę o przykłady takich aplikacji o ktorych wspominasz ze ich brakuje albo sa okrojone? Wszystko ma swoje bdb alternatywy.

Google Maps. Tak, wiem są alternatywy, ale z reklamami albo
  • Odpowiedz