Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +146
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Bardzo za serce chwycił mnie Barton, który spędził 8 lat w Wojtyszkach i teraz trafił do Oleśnicy na Azyl. Jaki to jest fajny pies! Nie reaguje na inne zwierzaki (nauczył się przez ten czas w schronie...), lgnie do ludzi, ciekawi go cały świat! Mega mi jest smutno, że ma małe szanse na adopcje, mimo że to serio całkiem zdrowy i mega społeczny pies.
Może ktoś z #wroclaw szuka psiaka, co nie będzie super wymagający ruchowo, ale będzie siedział z człowiekiem na kanapie?
Tu więcej info: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3930372750410541&type=3
#psy #pies #niekupujadoptuj
Nie wiem czemu ludzie nie chcą brać starszych zwierząt - napalają się na młode, najlepiej szczeniaki - raz,
Ja sam mam już drugiego psiaka adoptowanego w średnim wieku. Wizja, że
Chociaż kompletnie nie rozumiem chęci posiadania szczeniaków, zwłaszcza, jak ktoś pisze, że nie zna się na psach, nie ma czasu za dużo, więc chce szczeniora...