Aktywne Wpisy
Wraczek +2
karol-blabert +150
Trzymajcie mnie, chłop się spakował i jedzie dorabiać holendra na gospodarce żeby się trochę odkuć i zabrać swojego brata na jego pierwsze wakacje w życiu
Czy się boję? Emigracja zarobkowa zawsze jest trudnym przeżyciem, ale byłem już parę razy w Holandii więc wiem na co mogę trafić na miejscu, dobrze że chociaż pokój jednoosobowy dają :) Czy mogę wrócić po dwóch dniach? Tak może być
Docelowo rotacja 6na3
Docelowy plan? Pracować tam
Czy się boję? Emigracja zarobkowa zawsze jest trudnym przeżyciem, ale byłem już parę razy w Holandii więc wiem na co mogę trafić na miejscu, dobrze że chociaż pokój jednoosobowy dają :) Czy mogę wrócić po dwóch dniach? Tak może być
Docelowo rotacja 6na3
Docelowy plan? Pracować tam
1. Jako zaszczepiony nie muszę się zgłaszać na kwarantannę?
2. Ojciec (bez szczepienia) musi się sam zgłosić na kwarantannę czy sanepid sam się zainteresuje?
#koronawirus
@Varien: ale nie muszę więc git :)
Kiedy miałeś szczepienie?
Bo z tego ci widzę, jeśli ojciec nie przechorował wcześniej, ma marne szanse na uniknięcie zarażenia się a jeśli byłeś szczepiony pół roku temu, to najprawdopodobniej też złapiesz. Nas poskładało w całości, po równo szczepionych i nieszczepionych, z tego co wiem, podobnie jest u chorych znajomych.
A co do opieki nad matką - miej do niej cierpliwość, człowiek jest wyjątkowo rozdrażniony.