Wpis z mikrobloga

• 0
@Pierre_Billotte to jest ciekawe. Nie raz słyszałem jak kolarze chwalą Czesia za organizację, pytanie czy szczerze. Nie czytałem całości ale to prze rowery org zacytowane to przecież #!$%@? zarzut z dupy
  • Odpowiedz
@Pegos: https://cyclingtips.com/2021/11/the-secret-pro-on-the-best-and-worst-of-season-2021/

Poza tym fragmentem z rowerów nie ma nic więcej. Przy czym nie sądzę, że chodzi tu o jakieś randomowe patrole, spotkane przy drodze. Pytanie, czy organizator nie powinien jakoś lepiej zadbać o to, żeby transferowany zespół dojechał szybciej/łatwiej. Chętnie poczytałbym więcej, pytanie, na ile opowiadania on może sobie pozwolić

Co do opinii, to ja dla odmiany spotykałem się dotychczas z negatywnymi.
  • Odpowiedz
@Pierre_Billotte: dla tego właśnie ciekawe ile to co słyszałem to było na serio czy tylko żeby Czesławowi było miło. Pozytywy własnie słyszałem o oznaczeniu dojazdów itp. W sumie jak miałem okazje w W-wie i Karkonoszach obserwować oznaczenia to wydawało mi się że trzeba było by być niewidomym aby nie znając jezyka itd nie trafić z hotelu na start i z mety do hotelu. Sam zawsze jak chciałem wiedzieć gdzie spotkam zawodników
  • Odpowiedz
@Pierre_Billotte: Ogólnie, to cały ten Secret Pro już od jakiegoś czasu pisze w swoich rzekomo insiderskich felietonikach mnóstwo bzdur. Warto też dodać, że bardzo możliwe, że wcale nie jest to żaden prawdziwy "secret pro", a jedynie zwykły dziennikarz, który wpadł na pomysł aby pisać artykuły w takiej konwencji.

Organizacja TdP może i faktycznie na tle innych wyścigów WT jest gówniana, nie potwierdzam ani nie zaprzeczam, bo po prostu nie mam wystarczających
  • Odpowiedz