Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Smarek37 +144
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Ponownie dodane:
+ Slender Man (2018) [+ audio, + napisy] link
Dodane tytuły:
+ Happiness Ever After (2021) [+ napisy] link
+ Jak zostać gwiazdą (2020) [+ audio, + napisy] link
+ Pomiędzy (2021) [+ audio, + napisy] link
+ Zwierzęta z bliska (2021) [4 odcinki] [+ audio, + napisy] link
Nowe odcinki:
+ Gentefied (2020) [8 odcinków] [+ audio, + napisy] link
Zaplanowano usunięcie:
- Czarna błyskawica (2009) (2021-11-15) link
- Niepamięć (2013) (2021-11-15) link
- Piers Morgan rozmawia z seryjnymi mordercami (2017) (2021-12-09) link
https://upflix.pl/aktualnosci/dzisiejsze-premiery-w-netflix-polska-nowe-tytuly-i-odcinki-juz-jak-zostac-gwiazda-2021-11-10?utm_source=wykop.pl
#upflixnetflix <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#netflix #netflixpl #upflix #gentefied #slenderman